0612_horeca

Horeca 6/2012

Kjøkkensjef Svein Jæger Hansen har de siste årene markert seg som en av de største forkjemperne for mat fra Helgeland og Nord- Norge, og bidratt til å sette kjøkkenet på Rica Meyergården på det norske spisekartet.Gunnar Hvarnes (35) har spilt på alle sine strenger og komponert et allsidig og spennende kjøkkenteam i Spiseriet i nye Stavanger konserthus. Les mer om nr 4/2012 her

Publisert

Denne utgaven inneholder:

LEDER: Prisverdig pris

TYPEBEDRIFT: Spisekroken• Best i Bergen

RESTAURANT • Spiseriet, Stavanger: Har komponert et spennende kjøkkenteam • Brasseri Nansen, Longyearbyen: Hval, sel – og litt til • Rebecca, Lofoten: Kortreist hvalbiff og klippfisk i bedehuset• Havfruen, Trondheim: Jubilerte med verdens største blåskjellgryte

RÅVARER• Lam med oppvekst i fjæra

HOTELL • Scandic Fornebu: Pre-openingaktiviteter ga stort forhåndssalg • 104 nye rom på Rica Hotel Meyergården Storflyplass skal sette Mo i Rana på kartet• Setter Meyergården på spisekartet

MATOMSORGSPRISEN• Mange gode forslag

VIN – RIESLING• Fristende og forfriskende

AKEVITT• Hellstrøm Aquavit med mindre karve

HORECATRENDER• Designtrender i 2013

BRANSJEJUS• Næringens nye domstol

PORTRETT: Svein Arild Steen-Mevold• Skal løfte Scandic Norway til milliardbutikk

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT • • HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS