0611_horeca
0611_horeca

Horeca 6/2011

Publisert

 

Denne utgaven inneholder:

TYPEBEDRIFT: Jægtvolden Fjordhotell• Ikke billig, men bra

RESTAURANT• Alltid fiskelykke hos Geir Skeie

KOKKESIRKUS• Flying Culinary Circus: Rockekokkene som flyr

REKRUTTERING• Umulig å få tak i norske kokker

ØL• Lervig Aktiebryggeri: – Bransjen kan for lite om øl

TRØFLER• På jakt etter parfymesetteren i Kroatia

BETJENTE LEILIGHETER• Frogner House: Ny trend – betjente leiligheter

HOTELL• Madagaskar: Hotell med privat naturreservat

ØSTLANDSKE STORHUSHOLDNING • Kamp om messeplassene • Hallkart/messekart • Utstillerliste• Produkter Østlandske Storhusholdning

TEMA STORKJØKKEN • Storkjøkkensenteret: Der ingen skulle tru… • Flying start for C&C- og netthandelsbutikk • – Press på driftsmarginene et faresignal• Storkjøkkenmuseet: Jakter på samarbeidspartnere

HORECATRENDER• Hvor uformelt vil vi ha det?

VIN• Naturskjønne Piemonte byr på toppviner

BRANSJEJUS• Er fengsling av arbeidstaker grunnlag for oppsigelse?

PORTRETT: Ole Edv. Slapgaard• – Vektiaste å få me’ sæ følke’

BRANSJENYTT NYTT OM NAVN VIN/DRIKKE/PRODUKTER LANDET RUNDT NORDEN RUNDTVERDEN RUNDT

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"