0514-horeca
0514-horeca

Horeca 5/2014

I denne utgaven kan du blant annet lese mer om WACS 2014, energisparing på Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell, Kysten Rundts kantinesatsing og om hotellivet i Myrkdalen.

Publisert

Forsiden på Horeca nummer 5 2014. Vinneren av Global Chef Challenge, Christopher Davidsen, sammen med hotelldirektøren på Rica Nidelven Hotel, Bjarte Gjerde. (Foto: Øystein Hermstad/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Et VM-virvar!

" TYPEBEDRIFT: Quality Hotel Residence• Gjør god butikk bedre

WACS 2014 • Stavanger samlet verden • Kunder vil ha kaloritelling • En kjempesuksess • Møttes i fjellheimen• Lærte bort sous vide

WACS 2014 – GLOBAL CHEF CHALLENGE• Christopher Davidsen vant på smak

PREMIEHOTELL• Rica Nidelven: Vinnerkulturen belønnes

HOTELL • Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell: Halverer strømutgiftene • Sverige på Oslos tak• Myrkdalen Hotel; For den moderne fjellturist

KANTINE• Kysten Rundt: Sterk vekst i kantinesegmentet

LEVERANDØRPROFIL• Staur på vei inn i horeca

I BAREN• Drinken over alle drinker

VIN – TOSCANA• Avignonesi – et oppgjør med fortiden

BOK• Skeie med sausbok

BRANSJEJUS• Leiekontrakter

PORTRETT: Kristine H. Hartviksen• Presidentsmilet

«KORTTENKT MAT» (tegneserie)

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER