0513_horeca

Horeca 5/2013

Personalkantinen i DNBs nye hovedkontor i Bjørvika i Oslo har restaurantstandard. På Radisson Blu Portman Hotel i hjertet av West End i London serveres norsk brunost på frokostbuffeen. Dette er noe av det du kan lese om i Horeca 5/2013

Publisert

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Det særdeles viktige toalettet

NM I KOKKEKUNST

" TYPEBEDRIFT: Smarthotel.no• Fast lavpris gir resultater

BEITOSTØLEN • Sterk resultatforbedring for Beitostølen Resort • Valdres til verden • En smakverdighet fra Valdres• Svingen Pub – en institusjon på Beitostølen

HVALKJØTT• Hvalkjøtt på dagsorden

HOTELL• Radisson Blu Portman Hotel: Én av fem fra Norden

KANTINE• Norges største restaurant

GLADMAT 2013 • Gladmat for å gjøre seg kjent• Fra Obama til Clarion

DRIKKE• Har fått smaken på konjakk

VIN• Vinproduksjon i skjønne Veneto

HORECATRENDER• Hva spiser vi i 2014?

BRANSJEJUS• Sykepenger for ekstravakter og deltidsansatte

PORTRETT: Mona Vervik• Skaper sommerminner

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER/MESSENYTT •

Les mer om Horeca 5/2013 her

Powered by Labrador CMS