0512_horeca

Horeca 5/2012

Når det nærmer seg juletider trenger du ikke lenger å være soldat for å overnatte på Kongsvinger Festning. Da åpnes nemlig et av landets mest spektakulære festningshoteller. Med base i Steigen i Nordland leverer Roderick Sloan dagsferske kråkeboller til gourmetrestauranter, deriblant anerkjente Noma i København. Les mer om nr 5/2012 her

Publisert

Denne utgaven inneholder:

LEDER: Klart fo Mathallen

TYPEBEDRIFT: Lizzi’s Pizza• Trofast i 30 år

KRÅKEBOLLER• Kråkeboller fra Steigen til Noma

TASTE OF NOMA• Redzepi i toppform under OL

MATHALLEN• Nå åpner mat-Norges nye storstue

LEVERANDØR• Grønn elitebonde

BRANSJENYTT • Matkulturdagen• Bocuse d’Or-nytt

HOTELL • Hotell på historisk grunn• Vinger Hotell: Alene på markedet

VEIKRO• Korgenfjellet Kro og Motell: Veikroa som mistet veien, men i år kom den tilbake

GLADMAT 2012 • Scandic med bankett-test på Gladmat • Kronengruppen: Arbeider for lokale leverandører • Sjøhuset Skagen: Kort vei til menyen• Pop-up på norsk

NM I KOKKEKUNST• Rica dominerer NM i kokkekunst

STORKJØKKEN• BFSN: Morgendagens digitale verktøy for storkjøkken

VIN – ALSACE• Alsace – en tyskfransk blanding

PRODUKSJON• Friere flyt hos Arcus

HORECATRENDER• Hvor mye selvbetjening?

BRANSJEJUS• Yrkesskadeerstatning

PORTRETT: Petter A. Stordalen• Petter Sprett

• BRANSJEKALENDER • HORECAMARKEDET • • VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BFSN •• LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS