Horeca 04 14

Horeca 4/2014

Årets fjerde utgave av magasinet Horeca og det siste nummeret før sommerferien er nå på vei til abonnentene. Her kan du blant annet lese om den nordiske dominansen i Bocuse d’Or, om de miløvennlige serveringsproduktene til Greenway-Norge, som er på full fart inn i storkjøkkenmarkedet, og om den nye nordiske hotellkjeden HTL Hotels.

Publisert

Forsiden på Horeca nummer 4 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Den nordiske dominansen

" TYPEBEDRIFT: The Dubliner• Brun grønn oaser

MILJØVENNLIGE SERVERINGSPRODUKTER • Spiser på naturens avfall • Gjenspeiler matens gode kvalitet • Også Sjøforsvaret satser miljøvennlig• Greenway-Norge: Bredt spekter av produkter

BOCUSE D’R EUROPE 2014 • Sikter mot gull i Lyon • Nordisk mat dominerer • Skal lage topp restaurantmat• Ny daglig leder i Bocuse d’Or Norge

TRÆNA• Biff i havgapet

SVERIGE • Thon Hotel Charlottenberg: Sveriges eneste Thon-hotell • HTL Hotels: Annerledes og effektivt • Mobilen er romnøkkelen• Ærverdig hotell i Lysekil

SVERIGE RUNDT

HOTELL• Clarion Collection Hotel Gabelshus: Stamgjestenes yndlingssted

VIN – SØR-AFRIKA• Johan Reyneke: Filosofistudenten som ble vinmaker

I BAREN• Butleren – bartender og altmuligarbeider

PRODUKTER• Yoghurtis – sunt og syrlig

BRANSJEJUS• Kontrakter med vaktselskap

PORTRETT: Naira Lalayan• Armensk hotelldirektør styrer ærverdig Oslo-hotell

«KORTTENKT MAT» (tegneserie)

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER

Powered by Labrador CMS