0413_horeca

Horeca 4/2013

Josef Schreiner ville bevise at det gikk an å tjene penger med en liten matbedrift. Det har han bevist til gagns. Bartender på Orangeriet i Stockholm, Jesper Hartmann, har utviklet tre Svalende whiskydrinker Dette er noe av det du kan lese om i 4/2013

Publisert

I denne utgaven kan du lese om:

LEDER: Sakte eller aktivt, eller begge deler

" TYPEBEDRIFT: Råde Selskapsmat• Suksesscatering i Østfold

DE HISTORISKE HOTEL & SPISESTEDER• Ferie i sakte tempo

RESTAURANT• Peckels Resept: Sjela på grønn resept

SJØMATKJØKKEN• Ågot Lian: Serverer og selger kystens delikatesser

MATOMSORGSPRISEN• Hvem fortjener Matomsorgsprisen 2013?

HYGIENE/RENHOLD• Quality Spa & Resort Son: Rene smaker

HOTELL• Her skvetter mennene, i dobbelt forstand

INSTITUSJON• Verran Helsetun: Egen kjøkkendrift en dobbeltseier

SOMMERENS DRIKKE • Vinkelner Liora Levi anbefaler VÅR til sommermaten• Sommerens drinker

VIN • Clotilde Davenne – en stjerne i Chablis

HORECATRENDER• Mot lysere tider i 2014

BRANSJEJUS• Deltidsansattes rett til utvidet stilling

PORTRETT: Josef Schreiner• Over 50 år i fagets tjeneste

MESSENYTT • Østlandske Storhusholdning fulltegnet • Ny ølfestival i Trondheim• Fullt på Trøndersk Matfestival

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •

Les mer om Horeca 4/2013 her

Powered by Labrador CMS