0412_horeca
0412_horeca

Horeca 4/2012

Med konseptet 1-2-3 servér tar Oslo Universitetssykehus Ullevål sykehusmaten til nye høyder. Pasientene får næringsrik og hjemmelaget mat akkurat når de selv ønsker det. Og svinnet er redusert til nærmere null. Etter år med cortado, espresso, macchiato og latte, er det trendy å drikke svart god gammeldags ”norsk” kaffe igjen. Verdensmester i baristakunst, Tim Wendelboe, er en av dem som brenner for den svarte kaffen. Les mer om nr 4/2012 her

Publisert

Denne utgaven inneholder:

LEDER: Ren outsourcing" TYPEBEDRIFT: Bacalao • Lite kulturhus tjener penger WACS 2012 HUMMER • Kvitsøyhummer inntar restaurantene TEMA: KAFFE • Tim Wendelboe: Brenner for den svarte kaffen • Svart og manuelt skal det være • Maaemo serverer kaffe kokt på primus • Gode råd – for god svart kaffe • Evita Kaffebar: Kaffebar med energi • Rykende varm velkomst for Nespresso • På jakt etter den bevisste kunden • Spesialdesignet for hotell- og restaurantbransjen • Sjekker kaffetilbudet før de sjekker inn • En egen kaffemeny • 120 kopper i året – per nordmann • Kruset og koppen er også viktig • Italiensk kaffekultur i Norge • Unge drikker stadig mer kaffe • AE Foodtech satser på kaffemaskiner HOTELL • Clarion Hotel & Congress: Møtested – ikke bare for gjestene • Comfort Grand Hotel Central: Alt under ett tak • Hip Hip hurra for Brøndums Hotel KAFÉ/PRODUKSJON • Markens Grøde: Lunsj i Hamsun-land INSTITUSJON • 1-2-3 Server: Restaurantmat på sykehuset VIN – PORTUGAL • Dourodalen er Portugals vinoase • Vin med lidenskap HORECATRENDER• Øko-chic – ny hotelltrend?

• BRANSJENYTT • NYTT OM NAVN • • VIN • DRIKKE • PRODUKTER •• LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT •

- Les mer om Horeca

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

- Annonsér i bladet eller på nett

Besøk også nettutgaven til Horeca: www.horecanytt.no

"