0314-horeca
0314-horeca

Horeca 3/2014

I denne utgaven kan du blant annet lese om den forholdsvis ferske kantineoperatøren bRest, som går motstrøms i bransjen.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 3 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Vil ha et hotell-liv

" TYPEBEDRIFT: Fox Graffi• Har greie på kronene

REISELIVSANLEGG• Hamn i Senja: Fra fiskevær til moderne feriested

HOTELL • Rica Elgstua: Elg overalt • Fra Rica til Scandic• I pluss første driftsår

KULINARISK AKADEMI• Kulinarisk Akademi vokser

KANTINE• bRest: Går motstrøms i kantinebransjen

INSTITUSJON• Sykehuset Innlandet: Friske fristelser til friske kunder

MATOMSORGSPRISEN 2014• Ekstra innsats i institusjon eller kantine

ITALIA PÅ MENYEN • Restaurant +39: Et lite hjørne av Italia • Pastaprodusenten bygde restaurant• Mangler balsamico-vin

VIN - TOSCANA• Toscana – den mest glitrende av alle Italias vinregioner

BAREN• Kjenn din bar

BRANSJEJUS• Stråmannsvirksomhet/reell eier

EIERSKIFTE OG VIRKSOMHETSOVERDRAGELSE• Å bygge bro mellom partene

PORTRETT: Nina Bogerud Caspari• Tilbake der det startet

«KORTTENKT MAT» (tegneserie)

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER

Les mer om Horeca 3/2014 her