0313_horeca
0313_horeca

Horeca 3/2013

Fire pales og en pizza -Denne utgaven har ØL som tema, med flere spennende reportasjer og tips. Vi har også besøkt Aker Brygge, der flere av restaurantene har fått seg en ansiktsløftning. Les mer om nr 3/2013 her.

Publisert

I denne utgaven kan du lese om:

LEDER: Øltrenden bare fortsetter

" TYPEBEDRIFT: Esmeralda, Tønsberg• Hevet servicen – og inntektene

RESTAURANT• Ansiktsløftning på Aker Brygge

GÅRDSTURISME• Valmsnes Gård: Gastronomiske overraskelser utenfor allfarvei

UTELIV• Ledende ordensvaktselskap blir større

HOTELL• Hvert rom med egen «ballsal»

BRANSJENYTT • Smak 2014• Guide Michelin

TEMA ØL • Polarluksus og spesialøl • På besøk i ølets hjemland Tsjekkia • Kvinner velger øl • Fire pales og en pizza • Smak og kvalitet, ikke historie• Christianssand Brygghus: Klare for smak

VIN• Vingård med vingesus

ROM• Rom-historien

GRAPPA• Med ekte Grappa siden 1897

STREET FOOD• Ny trend på vei

HORECATRENDER• Vi vil lære

BRANSJEJUS• Inndragning av skjenkebevilling

PORTRETT: Sigrid Strætkvern• Pike, øl og sang

BRANSJEKALENDER/MESSENYTT • NM i kokkekunst tilbake til Ålesund• På let etter Årets Kake

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •