0312_horeca
0312_horeca

Horeca 3/2012

Stadig flere fyr langs kysten kan tilby overnatting, og noen av dem også servering. Stadig flere rekrutterer polske kokker til Norge.Les mer om nr 3/2012 her

Publisert

Denne utgaven inneholder:

LEDER: Guide Michelin - Hva betyr den?

" TYPEBEDRIFT: Beet Kantiner • Har ikke mistet en eneste kunde BOCUSE D’OR • Vi er best i verden RESTAURANT • Hoxton Apprentice: En god porsjon fremtidshåp REKRUTTERING AV KOKKER • Adecco Campus Nordic i Polen COGNAC/ØL • Mat og Cognac – en spennende kombinasjon • Ægir bryggeri øker kapasiteten FYRFERIE • Fyrferie • Ferie i kontrastenes rike • Fyrvertinne ved barske Barentshavet • Turistfyr i Norge NORSK HOTELLHØGSKOLE 100 ÅR • Bransjebastion i 100 • En verden av muligheter GUIDE MICHELIN • Overrasket med to stjerner • Nabolandene knuser oss • Første norske thairestaurant i Guide Michelin HOTELL • Brygga Hotell: Vil skape mer liv i Lødingen • Bryllupsboom på Sole MESSER • Anuga Foodtec • Fastfood & Cafe PRODUKTER: Gourmetis med Cognac KANTINE • Kantinegruppa Norge velger Kysten Rundt VIN - ØSTERRIKE HORECATRENDER • Spania lever farlig • BRANSJENYTT • NYTT OM NAVN • SELSKAPSNYTT • • HORECAMARKEDET • BFSN • • VIN • DRIKKE • PRODUKTER •• LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •

- Les mer om Horeca

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

- Annonsér i bladet eller på nett

Besøk også nettutgaven til Horeca: www.horecanytt.no

"