0311_horeca

Horeca 3/2011

Publisert

 

Innhold i denne utgaven:

NYTT OM NAVN

TYPEBEDRIFT: Radisson Blu Hotel Norge• Skoleeksempel på vellykket snuoperasjon

RESTAURANT• Historisk sus à la Blumenthal

TAPAS• Best med norsk tapasvri

BRANSJENYTT

SIDER/CALVADOS • Norges eneste siderrute • Skåler for et revidert regelverk • Calvados à la Ulvik i 2012• Tar calvadosen hjem til Nordfjord

BAR• Molekylene erobrer baren

DRINKER • Vant NM med drinken Big Lips • Therese Østervold klar for World Class • Fristelse fra hagen• Søt Baileysdrøm

LANDET RUNDT

HOTELL • Sundvolden satser på pelletsfyring • Nye Strand Hotell Fevik • Gambling ble til General• Park Hotell Alta: Blomsten – viktig miljøsignal

MILJØ/KOMPOST• Fra bord til jord – og tilbake til bord

MAGIC NORTH • Havets grøde som lokkemat• Seibiffen skal smake sykt godt!

SKOLEMAT • Arbeidstrening bidrar til gratis skolelunsj• Inspirert av Oslofrokosten

JUICE SOM VIN• Nytt smakskonsept

BOK• Dødsdømt: Tvunget til å skifte kurs

LEVERANDØRPROFIL• Nå er det Vaasan som skal glede

BÆRSIRUP• Naturlig bærsirup fra Finnskogen

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS