Horecaomslag 02 14
Horecaomslag 02 14

Horeca 2/2014

Her finner du det meste fra Smak 2014. På sidene 15 til 27 finner du det meste om utstillerne, kåringene, prisene, konkurransene, produktene og det som eller skjedde på årets store bransjemesse.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 2 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I denne utgaven kan du lese om følgende:

Leder: En litt trist beskjed

TYPEBEDRIFT: Egon Haugesund• Full kostnadskontroll

SMAK 2014 • Mangfold på Smak 2014 • Suksess med After8 • Bransjens ærespris til Rivelsrud • Årets store matfunn • Vant NM i institusjonskokkfaget for lag • Spennende i NM i maskinoppvask • Vant NM i konditorikunst • Pettersen ble Årets Masahirokokk • Vant Årets Grønne Kokk • Tara Hvitsten vant borddekningskonkurranse • Pris til Holthe Gård • Elli Corsi ble Nasjonal Pizzamester • Kåret til beste stand • Brimi serverte hos Nortura • Tines originale stand • Vaasan kåret til best stand • Vil gi silda nytt liv• Nyheter og produktnyheter fra messen

BOCUSE D’OR • Ørjan Johannessen skal konkurrere første dag• Bocuse d’Or Norge søker ny daglig leder

KONSULENTFIRMA• Din Høyre Hånd: En hjelpende hånd til horecabransjen

RESTAURANTDESIGN• Kler opp restaurantene

LÆRDAL• Gyllevogn ble redningen

NORSK VINFAGSKOLE• Smakte de fem store på skolen

VIN• Beaujolais og torsk – som hånd i hanske

BRANSJEJUS• Alpinanleggdommen

PORTRETT: Cecilie G. Maurstad• Vil lede bransjen på rett vei

«KORTTENKT MAT» (Tegneserie)

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN •