0213_horeca
0213_horeca

Horeca 2/2013

Med det nye konseptet Tid for lunsj driver ISS måltidet midt på dagen til nye høyder.  Møt det skandinaviske trekløveret som skal lede Bagatelle inn i en ny æra. Sotsji trenger flere millioner nye besøkende hvert år for å fylle hotellene so mskal bygges frem mot OL 2014. Hvis de blir ferdige, da. Les mer om nr 2/2013

Publisert

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: God lunsj!

" TYPEBEDRIFT: På Byen, Tromsø• Endrer vinnerkonseptet

RESTAURANT• Skandinavisk trekløver leder Bagatelle

HOTELL• P-Hotels: – Skal være billigst

RYFYLKE • Frode Selvaag: Smaken av fjord og fjell• Verkshotellet: Suksess med nytt hotell i vernet bygg

LOFOTEN• Lov å hente impulser utenfra

KANTINE• Tid for lunsj, ISS’ nye lunsjkonsept

SOTSJI • Milliongambling for OL-hoteller• Hoteller uten kort i naboregionen Abkhasia

VIN• Vinproduksjon i indianerland

HORECATRENDER• Den viktigste utfordringen

BRANSJEJUS• Arbeidsgiveransvaret

PORTRETT: Poul-Henrik Remmer• Fra dronningkokk til Gangnam Style

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •