0212_horeca

Horeca 2/2012

Kokkelinja på Rosthaug videregående skole satser stort. Siste helga i februar serverte skolen 400 kresne pressefolk under skiflygings- VM i Vikersund, og de landet trygt. Deler av Rammkjellarn i Vertshuset Røros er de siste månedene omgjort til et mikrobryggeri. Les mer om nr 2/2012 her

Publisert

Denne utgaven inneholder:

TYPEBEDRIFT:• Cochs Pensjonat: Lytter mer, sløser mindre

UTDANNING• Fjellstø landing i Vikersund

ØL • Mikrobryggeri i restaurantkjelleren• Nytt øl fra Hvaler

VERTSHUS• Vertshuset Røros: Serverer i ærverdige lokaler

MATOMSORGSPRISEN

RESTAURANT• Renaas rene matrike

COMFORT HOTELS • Comfort-hotellene er mest trendy • Comfort Hotel Square: Effektivt og billig• Unikt Comfort-hotell i Oslo

HOTELL• Hett i Hammerfest

VERTSHUS• Steigen Vertshus: Et allaktivitetshus i Steigen

MCDONALDS• Her startet eventyret

VIN – Rhônedalen• Vin fra Frankrikes hovedpulsåre

BRANSJEJUS• Sykelønnsordningen

BRANSJEKALENDER/MESSENYTT• NM i kokkekunst og NM i servitørfag 2012

HORECATRENDER• Tøffe restauranttider i Danmark

PORTRETT: Dan Steffen Aasen• NysgjerrigDan

LEDER • Jeg vil sitte på do i fred" • BRANSJENYTT • NYTT OM NAVN • SELSKAPSNYTT • HORECAMARKEDET • BFSN • • VIN DRIKKE PRODUKTER• LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS