0113_horeca

Horeca 1/2013

Etter at Bar Bierget på Rica Holberg Hotel satset på øl, ble omsetningen tredoblet. Da Norge ble tildelt Special Fish Prize, opplevde Ørjan Johannessen en av sine største nedturer. Når et land får tildelt den prisen, innebærer det nemlig at det ikke blir noen pallplass i Bocuse d’Or. Les mer om nr 1/2013 her

Publisert

I Horeca 1/2013 kan du lese om følgende:

LEDER: Må skille seg ut

" TYPEBEDRIFT: Impuls Reklamebyrå, Tønsberg• Har funnet en ny nisje

BOCUSE D’OR 2013 • – Femteplass er ikke godt nok, men Norge fikk Special Fish Prize • Medaljestatistikk Bocuse d’Or• Hvem blir Norges neste Bocuse d’Or deltager?

HOTELL OG ØL• Bar Bierget, Rica Holberg: Skiller seg ut med øl

HOTELL• The Thief: Skal bli Norges nye in-hotell

RESTAURANT• Fru K: Tradisjonsmat med urban innpakning

HOTELL• Seljord Hotell: Styrer endelig mot pluss

DET NORSKE MÅLTID 2012

MATPROFFENES MEKKA• Kappabashi, Tokyo: Matproffenes egen handlegate

KAFÉ• Nordmørskafeen: 60 år med husmannskost i Kristiansund

INSTITUSJON• Leksvik Helsetun: Brukerne hegner om eget kjøkken

VIN - CHABLIS• Chablis – vin med fingeravtrykk og tydelig adresse

HORECATRENDER• Viktige interiørtrender

BRANSJEJUS• Kan tillitsvalgte kreves fjernet fra bedriften?

PORTRETT: Synne Gulbrandsen• Silde-Synne

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •

Powered by Labrador CMS