0211_horeca

Horeca 02/2011

Publisert

 

Innhold i denne utgaven:

NYTT OM NAVN

TYPEBEDRIFT: Statholdergaarden • Vinner med oppskrift fra Hakkebakkeskogen• Bent Stiansen kåret til Årets Restauratør

BRANSJENYTT

BOCUSE D’OR 2011 • Bocuse d’Or er blitt Bocuse d’Nord• Gunnar Hvarnes: – Gjorde de vi hadde planlagt

SMAK 2011 • Fargerikt og kreativt på Smak 2011 • Ørjan Johannessen er Norges nye Bocuse d’Or-deltaker • Vinnere av NM i sjømatprodukter • Årets grønne kokker • Knepen seier i NM i maskinoppvask • Nidelven-kokk vant NM i rekesmørbrød • Vant NM i konditorkunst • Tre vinnere i Nasjonal Pizzamester • Mange produktnyheter fra Smak 2011 • Beste frokost: Rica Nidelven best for sjette gang på rad • Årets Hotelleder til vertskapet på Hotel Ullensvang• AE Foodtech kåret til beste stand på Smak 2011

SMAK 2011/INSTITUSJON • Matomsorgsprisen til Heracleum i Tromsø • Vant NM i institusjonskokkfaget• NEAS med søkelys på norsk og nordisk mat

KAFFEBAR• Din Kaffebar: Blakk, men ikke rådløs

LANDET RUNDT

ISHOTELL• Sorrisniva, Alta: Iglo på iglo blir ishotell

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS