KonradSelØstlandske2
KonradSelØstlandske2

Økende interesse for storkjøkkenmesser

Interessen for storkjøkkenmesser er økende. Messegeneral for Østlandske Storhusholdning i Hamar, Konrad Sel, melder om hele 1000 forhåndsregistrerte besøkende til messen, som startet onsdag, og som fortsetter i dag.

Publisert

Konrad Sel i arrangørkomiteen for Østlandske Storhusholdning melder om rekordstor forhåndsregistrering til årets messe. (Foto: Morten Holt)

For to år siden besøkte 1700 mennesker messen i løpet av de to dagene den pågikk.

Kokkekonkurranse for lærlinger

Håkon Kavlil og Hans Aabrekk Graadal i aksjon på laget til Restaurant Valuta og Victoriahaven fra Hamar i kokkelærlingkonkurransen. (Foto: Morten Holt)

Kokkekonkurransen for lærlinger er i gang, og unge lovende kokker fra Østlandet boltrer seg på podiet i messehallen. Mesterskapet for kokkelærlinger i hotell/restaurant blir ledet av oldermann i Kokkenes Mesterlaug i Hedmark og Oppland, Frode Myklevik.

Messen avsluttes i ettermiddag.

Se flere bilder fra messen lenger ned i saken

Les mer om og se flere bilder og produktnyheter fra Østlandske Storhusholdning i neste utgave av Horeca, nummer 7 2011, som har utgivelse i begynnelsen av november.

Bli abonnent på Horeca her

"

Sigerfjord Fisk fra Vesterålen er representert på messen i Hamar. Til høyre administrerende direktør Trond Geir Reinsnes. Til venstre Ole-Ivar Bakken fra Annes Hage/Øvre Vang Gård på Jevnaker, som samarbeider med Sigerfjord Fisk, og som blant annet lager rakefisk av ishavsrøye. Nå produserer vi 12 tonn i året, opplyser Bakken. Les mer om Sigerfjord Fisk og Ishavsrøye i neste utgave av Horeca, nummer 7 2011 (Foto: Morten Holt)

Cupcakes er in, og er selvfølgelig representert på Østlandske Storhusholdning. Her Søren Würtz og Line Sejthen fra firmaet P. Lund & Søn’s Eftf, et dansk firma som etablerte seg i Norge for to år siden. Les mer i Horeca nummer 7 2011 (Foto: Morten Holt)

Max Ivan Lindkjølen fra Eidskog serverer elgprodukter på standen til Bjørn Kristiansen AS fra Kongsvinger. Hans firma Max Ivan og Brødrene Kristiansen samarbeider om distribusjon av produkter. (Foto: Morten Holt)

Kent Sørensen og Bente Meland i Vestfold Fugl presenterer nyheten Kalkunstek på Østlandske Storhusholdning. Les mer i Horeca nummer 7 2011. (Foto: Morten Holt)

Powered by Labrador CMS