Barcontrol tap nett
Barcontrol tap nett

Nytt kontrollsystem i baren

Barcontrol lanserer et trådløst porsjonerings- og kontrollsystem for brennevin og vin, som ved hjelp av en batteridrevet hellekork sender informasjon til PC.

Publisert

Barcontrol A/S lanserer et trådløst porsjonerings- og kontrollsystem for brennevin og vin, som ved hjelp av en batteridrevet hellekork sender informasjon til PC. (Foto: Barcontrol)

"Dette er et produkt bransjen har ventet lenge på og som kan føre til dramatisk bedre resultater for mange bedrifter. Wi-Pour er en seks cm høy hellekork i sort og chrome, som festes på alle typer spritflasker", melder Ole Wessel Kleppan i Barcontrol AS.

Når du snur flasken for å skjenke, porsjonerer den nøyaktig 4 cl, og gir beskjed om dette, samt hvilket merke som skjenkes til en PC. Ved å trykke på et lite Led-lys på korken kan du endre porsjonen til 3, 2 eller 1 cl.

Nøyaktige porsjoner

Hellekorken gir nøyaktige porsjoner hele flasken igjennom og det blir rapportert dersom flasken går tom, du ikke får skjenket full porsjon eller du tar korken av flasken.

Gjennom et Windows-program; Tap Office, får du tilgang på detaljerte salgsrapporter, og systemet vil også kunne kobles mot kassesystemer. Korkene kan også benyttes på vin, da med større porsjoner.

Den slipper kun inn luft i flasken når du skjenker, noe som også gjør den bedre egnet til likører.

Eliminerer svinn

Batterikapasiteten på korkene er over to måneder ved normalt bruk og etter dette lades de opp ved hjelp av en liten flyttbar lader.

- Dette systemet vil kunne eliminere svinn og klipping i barer samtidig som det forenkler arbeidet til bartenderne som kan skjenke raskt og effektivt med en hånd og ta oppgjøret med et par tastetrykk, opplyser Kleppan

Les mer på Barcontrols hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS