Tork nett2

En ny måte å nå kafé- og restaurantgjester på

SCAs varemerke Tork presenterer en ny og interessant videreutvikling av dispenseren for interfold servietter. På dispenseren er det en synlig reklameflate, spesialutformet for Torks interfoldservietter, som kan brukes som en ny kommunikasjonskanal mot gjestene.

Publisert

Tork dispenser med reklameplass. (Foto: Tork)

"Med den nye, lett synlige reklameplassen kan kafeer og restauranter kommunisere direkte med gjestene sine, fremheve viktige dager som morsdag eller St. Valentins dag, informere om spesialtilbud, minne om at de serverer organisk mat, kommunisere sitt engasjement for miljøet eller bare tipse kundene om nye retter på menyen", heter det i en pressemelding fra Tork.

Reklameplassen på dispenseren kan også selges til leverandører som kan markedsføre et nytt produkt for eksempel en ny leskedrikk som selges i kafeen, kantinen eller restauranten.

Gir muligheter

-Vi ønsker å gi kundene våre flere muligheter til å kommunisere med gjestene sine. Med et budskap på serviettdispenseren åpner det seg en ny mulighet til å informere og markedsføre tilbud og nyheter, sier Line Pedersen, produkt- og markedssjef i SCA Hygiene Products.

Serviettdispenseren er spesialutformet for hoteller, restauranter, kafeteriaer, barer, catering, skoler, universiteter og hurtigmatrestauranter. SCA tilbyr ferdige maler med emner som miljø, ferie, mat etc. Restauranter, hoteller og kafeer kan enten velge å bruke sin egen kreativitet til å fremheve sine tilbud eller å laste ned ferdige malene fra tork.no

"

25 prosent lavere serviettforbruk

Tork interfoldservietter garanterer at gjesten bare får én serviett av gangen. Takket være denne funksjonen kan Tork garantere at forbruket reduseres med 25 prosent. I andre land, hvor systemet allerede er lansert, har bedriftene redusert forbruket sitt med 30 prosent i gjennomsnitt.

I det nye serviettsystemet vises bare én serviett av gangen. Dette sikrer bedre hygiene og reduserer risikoen for bakteriespredning. En mindre mengde brukte servietter reduserer også behovet for leveranser og transport. Dette resulterer i mindre avfallsmengder, samtidig som belastningen på miljøet reduseres.

Dispenser med mulighet for reklamebudskap på front og/eller sider finnes i tre varianter; høykapasitets-, disk- og bordmodell. Utformet i plast eller aluminium.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS