Baileys Smothie Girls nett

Baileys Smoothie - ny trend i sommer

Nå lanseres Baileys Smoothie, en drink som skal vise nordmenn at Baileys er mer enn en avec til kaffen. Med inspirasjon fra kreative bartendere i Asia introduseres nå Baileys Smoothie, en frisk nyhet som er utviklet spesielt med tanke på varme sommerdager.

Publisert

I sommer kan Baileys Smoothie bli en trend også i Norge. (Illustrasjonsfoto: Diageo)

- I Asia har Baileys-drinker vært en stor trend i flere år, og nå kommer trenden til Norge. Baileys Smoothie er en ultimat sommerdrink som er både avkjølende og god. Kombinasjonen av Baileys, is og friske bær vil gi noen hver en aha-opplevelse. Det handler om å prøve Baileys i nye sammenhenger, sier Karen-Sofie Bremer, Brand Manager i Diageo.

Andre Baileys-varianter

- I Asia brukes Baileys i de mest trendy drinkene, og der er det heller ingenting i veien for å drikke den til maten eller i en cocktail. Her til lands er vi mer konservative når det kommer til Baileys, som først og fremst serveres til kaffen. Baileys Smoothie viser variasjonsmulighetene, og utfordrer nordmenn til å våge litt mer, sier Karen-Sofie Bremer

- Baileys Smoothie passer utmerket som en kald drink etter jobben, eller som en cocktail før eller etter maten. Bestill den i baren, eller miks din egen smoothie hjemme. Alt du trenger er Baileys, is og en blender, legger hun til.

Isfylte drinker i sommer

- Vi spår at isfylte drinker blir en trend denne våren. Baileys Smoothie serveres helst med sugerør i tumblerglass, for å gi den rette smoothie- og sommerfølelsen. Jeg tror drinken definitivt kommer til å være en av favorittene på årets uteserveringer, sier Bremer.

Basisen, Baileys blandet med is, er god slik den er, men hvis man vil ha litt variasjon kan man blande i friske bær. Eller hvorfor ikke variere mellom Baileys Original Irish Cream og Baileys Mint eller den nye Baileys Coffee?

Baileys Smoothie

Baileys Smoothie. (Foto: Diageo)

* 5 cl Baileys Original Irish Cream, Baileys Crème Caramel, Baileys Mint eller den nye Baileys Coffee.

* 8 store isbiter

Fremgangsmåte: Mix Baileys og is i en blender. Serveres i et high ball-glass, gjerne med sugerør.

Tips: Bland i bær eller frukt for variasjon. For eksempel bringebær, blåbær eller jordbær.

Baileys Perfect Serve

Baileys mest klassiske drink, Baileys Perfect Serve, er både enkel å lage, og god å nyte.

* 4 cl Baileys Irish Cream

* 3 store isbiter

Fremgangsmåte: Legg is i et tumblerglass og hell over Baileys.

Powered by Labrador CMS