– Dette er en velfortjent anerkjennelse av Morten Thorvaldsens engasjement og mangeårige arbeid med å bygge opp en av Norges største hotellkjeder, sier juryleder Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv.
Morten Thorvaldsen fikk Horecabransjens Ærespris i 2023. Har du en kandidat til prisen som skal deles ut under Umami Arena i mars 2025.

Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?

Horecabransjens Ærespris er bransjens høyeste utmerkelse. Har du en kandidat til prisen? Prisen skal deles ut på Umami Arena i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i mars 2025.

Den avdøde hotellmannen Jan E Rivelsrud (2014), kokkene Arne Brimi (2017) og Bent Stiansen (2020), og Thon Hotels-leder Morten Thorvaldsen (2023) er tildelt prisen de siste fire gangene. 

Les saken om Morten Thorvaldsen  her

Vinnere av Horecabransjens Ærespris

2014: Jan E Rivelsrud

2017: Arne Brimi

2020: Bent Stiansen

2023: Morten Thorvaldsen

2025: ?

Hvis du har en kandidat, kan du sende en epost med begrunnelse til morten@askmedia.no

Det er viktig å ta statuttene for prisen med i beregningen (se nederst i saken).

Fristen for å nominere kandidater er 15. januar 2025.

Prisen deles ut på Umami-messen (tidligere Smak).

Horecabransjens Ærespris

Horecabransjens Ærespris, som er instituert av NHO Reiseliv og magasinet Horeca, som i 2025 er i sin 57. årgang, er delt ut fire ganger. 

1. oktober 2021 ble også NKL (Norske Kokkers Landsforening) med som eiere av prisen.

Gjennom mange år delte NHO Reiseliv og Horeca ut prisene «Årets restauratør» og «Årets hotelleder». Fra og med 2014 ble de to prisene slått sammen til én pris; Horecabransjens Ærespris. 

I 2023 kom det inn nærmere 25 nominasjoner. 

Dette er statuttene for Horecabransjens Ærespris

* Horecabransjens Ærespris er instituert som bransjens høyeste utmerkelse, og tildeles etter beslutning i en faglig sterk og uavhengig jury.

* Kandidatene skal ikke bare veies for fortjenstfull innsats siste år eller siste to–tre år, men for hva de har utrettet over tid, gjerne livsverk som står – og står seg.

* Prisen gis til en person som i tillegg til å ha vært markant i bransjen i en årrekke, også har vært en forbilledlig arbeidsgiver med tanke på etisk standard, kvaliteten på HRM (særlig bredt på rekruttering ved lærlinger), og med gode/tilfredsstillende økonomiske resultater over tid. Vinneren bør ha stått for nyskapning, forankret i norsk virkelighet.

* Prisen deles ut i forbindelse med Umami-arrangementene (tidligere Smak) på Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse).

 

 

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS