
Lanserer Ling Ling Brunch i Norge
Ling Ling Hakkasan lanserer et nytt brunch-konsept, Ling Ling Brunch, som restauranten betegner som en helt ny restaurantopplevelse. – Det er på tide at Norge får oppleve brunch på sitt beste, sier Hakkasan-sjef Paulo Bastos.
Ling Ling Brunch er et nyutviklet brunch-konsept fra Hakkasan-systemet, som testes for første gang ved Ling Ling Hakkasan Oslo, og i neste uke er det prelansering.

Dubai, Abu Dhabi og Oslo
Ling Ling Hakkasan-sjef Paulo Bastos har mer enn 20 års erfaring fra internasjonal restaurantdrift i premiumsegmentet, blant annet for Hakkasan og Nobu. Portugiseren har vært Head Maitre’D ved den aller første Hakkasan i London, samt restaurantsjef for Nobu California.
Stjernekokken står bak suksessrike brunch-konsepter for både Hakkasan Dubai og Hakkasan Abu Dhabi, og ser frem til å lansere Ling Ling Brunch i Oslo.
– På tide at Norge får oppleve brunch på sitt beste
– Brunch som måltid er ikke veldig etablert i Norge, så dette blir en ny opplevelse for mange. Hemmeligheten bak en vellykket brunch er fantastisk mat, god underholdning og høy partyfaktor, og alt dette skal vi levere på. Det er på tide at Norge får oppleve brunch slik det gjøres i de større byene internasjonalt, sier Bastos.