Geitmyras juniorkokker inviterer til popup-restaurant i Mathallen i Oslo torsdag 13. mars.
Geitmyras juniorkokker inviterer til popup-restaurant i Mathallen i Oslo torsdag 13. mars.

Juniorkokkene med ny popup-restaurant i Mathallen

Geitmyras juniorkokker inviterer gjester til sin popup-restaurant i Mathallen på Vulkan i Oslo torsdag 13. mars.

– Den forrige ble en stor suksess. Neste middag med juniorkokkene er allerede torsdag 13. mars, forteller Heidi Austlid hos Geitmyra matkultursenter for barn.

4. mars hadde juniorkokkene sin forrige popup-restaurant, og da sto chili sin carne med tilbehør på menyen – og porsjonene forsvant på rekordtid.

Bolognese på menyen

Torsdag 13. mars inviterer juniorkokkene på bolognese med hjemmelaget tagliatelle. Uka starter allerede mandag 10. mars med en inspirerende masterclass i pastalaging, før ungdommene bruker resten av uka på å forberede seg til den store middagen. Torsdagsmiddagen serveres fra 17.00 il 19.00 i Mathallen på Vulkan i Oslo.

– Juniorkokkene disker opp med verdens beste bolognese. Ta med hele familien og alle du kjenner. Nyt en deilig middag, samtidig som dere støtter ungdom som får en trygg, lærerik og meningsfull jobb, oppfordrer Heidi Austlid.

 

Geitmyra matkultursenter

Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli glade i mat.

Geitmyra holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS