Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.

Norges «Chef’s Table»-meny i OL for kokkelandslag

Tirsdag konkurrete både junior- og seniorkokkelandslaget i kategorien «Chef’s table» i OL for kokkelandslag i Stuttgart. Seniorene har sju serveringer, juniorene fem. Se bilder av de fantastiske rettene her.

Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.

Seniorene startet i kjøkkenet klokka 15, og første servering starter fem timer senere, klokka 20.

Saken fortsetter under bildet

Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.

Totalt har seniorene sju serveringer i denne rekkefølgen: Brød, smør og dipp, fingermat (to kalde og to varme), kaldt festfat med to fisketerriner og tilbehør, vegansk varm mellomrett, hovedrett, dessert og konfekt. 

Maten serveres til 12 gjester.

På menyen står råvarer som kongekrabbe, røkt laks, røkt fjordørret, Sterling-kveite, kalv, norske grønnsaker og en dessert med smaker av solbær, valnøtt og sjokolade.

Se bilder av det Norge serverte under

Les også: Fortsetter som manager for kokkelandslagene

Juniorenes Chef’s Table

Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.

Juniorlandslaget startet i kjøkkenet en halvtime senere, klokka 15.30, og har da også første servering en halvtime etter seniorene; klokka 20.30.

De har fem serveringer i denne rekkefølgen: Fingermat (to kalde og to varme), kaldt festfat med to fisketerriner og tilbehør, vegansk varm mellomrett, hovedrett og dessert.

Maten serveres til 12 gjester.

På menyen står råvarer som kongekrabbe, kyllingvinger, røkt ørret, østers, piggvar, entrecôte og høyrygg av norsk ungfe, norske rotgrønnsaker og en dessert med smaker av solbær, hasselnøtt og en varm kake med karamell, havsalt og hasselnøtt.

Se bilder av rettene Norge serverte under

Les også: Tre kategorigull til Norge så langt i OL for kokkelandslag

Får vite totalplasseringene onsdag kveld

Både «Community Catering»-landslaget, junior- og seniorkokkelandslaget har et kategorigull hver så langt i mesterskapet.

Onsdag ettermiddag/kveld, 7. februar, bli det klart hvilke nasjoner som havnet på pallen totalt.

Under kan du se bilder av de fantastiske rettene både junior- og seniorkokkelandslaget laget tirsdag.

Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Hovedrett.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Tapas.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Tapas.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Veganrett.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Veganrett.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Dessert.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Veganretten.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra seniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024. Hovedrett.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.
Fra juniorkokkelandslagets servering i kategori «Chef’s Table» i OL i Stuttgart tirsdag 6. februar 2024.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS