Ansvar for F/F-markedet i Best Western

Magnus Sjödin er ansatt som direktør for ferie- og fritidsmarkedet («Director of Leisure Sales») for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

Publisert
Magnus Sjödin starter i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia 1. mars.
Magnus Sjödin starter i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia 1. mars.

I sin nye rolle vil Magnus ha ansvar for salg mot dette markedet med spesielt søkelys på de internasjonale markedene, samt idrettssegmentet.

Starter 1. mars

«Sjödin har lang erfaring fra så vel salg, som hotellbransjen, både fra Best Western og andre aktører, noe som blir veldig verdifullt i hans nye rolle», heter det i en pressemelding.

Han tiltrer sin nye stilling 1. mars, og vil inngå i den kommersielle ledergruppen i Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

– Styrker kjedens rolle

– Jeg er overbevist om at Sjödin vil styrke vår posisjon på det voksende og viktige ferie- og fritidsmarkedet, og ønsker ham lykke til i hans nye rolle, sier Johan Michelson, som er landssjef for Sverige i Best Western Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, o samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

Powered by Labrador CMS