Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

NM for ernæringskokklærlinger

NM for ernæringskokklærlinger arrangeres den første dagen på Smak, tirsdag 7. februar.

Publisert

Oppgaven går ut på å lage lunsj, middag og dessert til åtte personer, og hvert lag består av to lærlinger.

Fem lag er plukket ut til finalen. De er:

1) Johannes Bakke Brenne og Marthe Kristin Olsen fra Sykehuset Levanger

2) Camilla Bøe fra Silurveien sykehjem og Kamilla Meyer Hollevik fra Lovisenberg Diakonale sykehus

3) Camilla Irene Karlsen fra Akershus fylkeskommune og Cris Andy Nguyen fra SpirOslo

4) Abdullah Al Majid og Marcus Westergaard fra Rikshospitalet

5) Muntaha Keder Omer fra Flisbyen Cafe og Naheed Batool fra ISS (avd Veritas)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS