Huset i longyearbyen på Svalbard er ett av de ni nye medlemmene i De Historiske.

De Historiske vokser kraftig

De Historiske Hotel & Spisesteder vokser kraftig. Nå har sammenslutningen fått ni nye medlemmer i porteføljen.

Publisert

De Historiske opplevde i 2015 en formidabel salgsvekst med en økning på 32 % i markedet for ferie/fritid, og alle signaler tilsier en videre vekst i dette markedet i 2016.

Du kan lese om ett av medlemmene som gjør det veldig bra, Walaker Hotel, i magasinet Horeca (nummer 1 2016, som er like rundt hjørnet).

Historisk kvalitet

De Historiske Hotel & Spisesteder har de siste ni årene utviklet en unik kvalitetsstandard for «Historisk Kvalitet».

Herangtunet i Valdres er ett av de nye medlemmene i De Historiske. (Foto: Herangtunet)

De Historiske er et kvalitetsmerke – et løfte om en helt bestemt opplevelseskvalitet for alle gjester som besøker medlemmene.Responsen fra kvalitetssøkende målgrupper, både fra et sterkt gjenkjøpende hjemmemarked – men også fra et økende internasjonalt turistmarked med betalingsvilje viser at gruppens fokus på kvalitet gir resultater, skriver administrerende direktør i De Historiske, Nils Henrik Geitle, i en pressemelding.

42 henvendelser – ni nye

De Historiske fikk 42 henvendelser om medlemskap i 2015. Det kreves testing for å np kravene til kvalitetsstandarden for «Historisk Kvalitet» og sterke referanser fra markedet for å bli tatt opp som medlem.

De nye medlemmene

Men nå har hele ni steder nådd opp, og under finner du de nye medlemmene i De Historiske Hotel & Spisesteder.

Rjukan Admini Hotell, Rjukan
http://www.rjukanadmini.com

Herangtunet, Valdres
http://www.herangtunet.no

Energihotellet, Suldal
http://www.energihotellet.no

Hardingasete, Norheimsund
http://hardingasete.no

Camillas Hus, Oslo
https://camillashus.squarespace.com

Strand Restaurant, Oslo
http://www.strandrestaurant.no

Lian Restaurant, Trondheim
http://www.lianrestaurant.no

Huset, Longyearbyen Svalbard
http://www.huset.com

Svinøya, Svolvær – Lofoten
http://svinoya.no

Befester posisjonen

– De Historiske Hotel & Spisesteder skal oppleves som de ubestridelig beste representanter for godt vertskap innenfor en historisk ramme i Norge – blant sine kunder, markeder og innen reiselivsbransjen. Med de nye medlemmene vil posisjonen til De Historiske bli ytterligere befestet. Våre hoteller og spisesteder tilfredsstiller i sum 577 kriteriene for «Historisk Kvalitet» med fokus på grunnpilarene «historisk» og «vertskapsrollen», skriver Geitle, og forklarer.

«Historisk» er det miljøet som eksteriør- og/eller interiørmessig representerer epoker i vår kulturhistorie. «Historisk» gir opplevelser i en ramme som synliggjør våre verdier i vår nasjonale tradisjon, f.eks. gjennom kunst, stilarter, mat/drikke og lokale tradisjoner.

«Vertskapsrollen» skal være gjennomgående hos alt personale og bør medvirke til at gjestens etterlatte inntrykk etter oppholdet blir at dette var «et godt sted å være».

Les mer på Dehistoriske.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS