Deltakerne på det norske kokkelandslaget er klare for OL i Erfurt i Tyskland. (Foto: Fredrik Ringe)
Deltakerne på det norske kokkelandslaget er klare for OL i Erfurt i Tyskland. (Foto: Fredrik Ringe)

Kokkelandslagene er klare for OL

Begge våre kokkelandslag på plass i Erfurt i Tyskland, der det den kommende uka skal hentes flere norske medaljer.

Publisert

Nå skal den siste finpussen legges før de avgjørende konkurransene arrangeres fra lørdag 22. oktober til tirsdag 25. oktober. Onsdag kveld, 26. oktober, er det bankett med premieutdeling.

Dette er konkurranseplanen

Dette skjer den kommende uka

Lørdag 22. oktober: Seniorlandslaget, kaldmatbordoppsett

Søndag 23. oktober: Juniorlandslaget, 3-retters til 60 personer

Mandag 24. oktober: Seniorlandslaget, 3 retters middag til 110 personer

Tirsdag 25. oktober: Juniorlandslaget, buffet

Onsdag 26. oktober: Premieutdeling

Gull i 2008, sølv i 2012

Norge vant OL i Erfurt i 2008, anført av Sven Erik Renaa og Gunnar Hvarnes, og en rekke andre kokker som har markert seg senere, deriblant Even Ramsvik, Kjartan Kjelde, Andreas Myhrvold, Sverre Sætre og Kari Innerå. I 2012 klarte ikke laget å forsvare gullet, men sølv er også en meget sterk prestasjon.

Les også: Sølv i OL i Erfurt i 2012

Les også: Gull til Norge i OL i Erfurt i 2008

Les også: Vinnermenyen fra OL i Erfurt i 2008

Dette er landslagene

Det norske kokkelandslaget

Kaptein: Alexander Østli Berg fra Drammen. Arbeidsted: Grand Cafe, Oslo.

Kokk Jimmy Øien fra Bamble. Arbeidssted: Palace Grill, Oslo.

Kokk Jan Erik Hauge fra Bremanger. Arbeidssted: Palace Grill, Oslo.

Kokk Emil Thorsvik fra Bærum. Arbeidssted: Strand Restaurant, Bærum

Kokk Tony J. Martin fra Stavanger. Arbeidssted: Egget, Stavanger.

Kokk Håkon Solbakk fra Nord Trøndelag. Arbeidssted: Nordøst Food and Cocktails i Trondheim.

Kokk og konditor Mary- Ann Skjeie fra Stavanger. Arbeidssted: Huset, Svalbard.

Kokk Eirik Thomsen fra Østebø. Arbeidssted: Tango bar & kjøkken, Stavanger

Konditor Kaja Sofie Plessl Holli fra Oslo. Arbeidssted: Lysebu Hotell, Oslo.

Kokk/dessert Pavel Pavlov fra Bulgaria. Arbeidsted NB Sørensen 2 etg. Stavanger.

Kokk Filip August Bendi fra Sandnes. Arbeidsted NB Sørensen 2 etg. Stavanger.

Kokk Kåre Andre Hjartholm fra Masfjorden. Arbeidsted Søtt + Salt, Bergen.

Commis Julie Salmo fra Stord. Arbeidssted: Charles&de, Sandnes.

Commis Christian Honstad fra Kristiansund. Arbeidssted: Sentralen, Oslo.

Det norske kokkejuniorlandslaget. (Foto: Fredrik Ringe)
Det norske kokkejuniorlandslaget. (Foto: Fredrik Ringe)

Commis Vibeke Thomassen fra Stokke i Vestfold. Arbeidssted: Statholdergaarden, Oslo.

Commis Kjell Patrick Ørmen Johnsen fra Drammen. Arbeidssted: CWD catering, Trondheim.

Det norske juniorkokkelandslaget

Kaptein: Christer Rødseth fra Aurskog i Akershus. Arbeidssted: Vaaghals, Oslo.

Kokk Eirik Tufte fra Skedsmokorset. Arbeidssted: Arakataka Restaurant, Oslo.

Kokk Tonje Torvanger fra Sogndal. Arbeidssted: Statholdergaarden, Oslo.

Kokk Alekander Løkkeberg Vartdal fra Oslo. Arbeidssted: Sentralen, Oslo.

Kokk Fillip Klæboe Berg fra Bergen. Arbeidssted: Bare Vestland, Bergen.

Kokk Fredrik Van Opdorp fra Stavanger. Arbeidssted: Tango Bar og Kjøkken, Stavanger.

Kokk Henrik Falkensten fra Nevlunghavn i Vestfold. Arbeidssted: Happolati, Oslo.

Commis Aron Espeland fra Bryne. Arbeidssted: Vaaghals, Oslo.

Her kan du lese mer om alle deltakerne på kokkelandslagene

Du kan følge med på NKL.no, som vil oppdatere hver eneste dag i løpet av konkurranseuka.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS