Du er her

Vinnermenyen i OL

Dette serverte det norske kokkelandslaget som tok gull i OL i Erfurt
Av ct_admin
Publisert 23.10.2008 12:10

Det Norske Kokkelandslaget skal i løpet av fem timer servere følgende meny til 110 forventingsfulle gjester:


Lettrøkt og bakt norsk fjordørret

 

* Servert med artisjokk, sago og østers kompott, grønnsaker.

* Arktisk kaviar saus, avokado "turn over", eple og gressløk.

 

 

 


Kombinasjon av norsk lam "Hallingdal"

* Lammerull med filet og bryst,

* smakt til med steinsopp, pepperrot og aprikos.

* Potet kreasjon "Erfurt 08" med saltet lammeskulder, dill og sennep.

* Sesongens økologiske grønnsaker. Anis parfymert sjy.

 

 


Solbær- og karamelldessert

 

* Sjokoladeprisme fylt med karamellmousse.

* Skogsbær gele og kompott.

* Varm solbær soufflè, sprø feuilletine, marmorert yoghurt og solbæris.

 

Kilde. http://www.nkl.no/

"