And fra Holte Gård. Andebryst, andeconfit og pannestekt hjerte. Løpstikkepure, grønnkål, jordskokk og andesjy. (Foto: NKL)

Gull også til juniorene

I likhet med seniorlaget, som tok gull i sin kaldmat-servering lørdag, tok også juniorkokkelandslaget gull i sin varmmat-servering søndag.

Publisert
Glade deltakere på det norske juniorlaget, som nå er i aksjon i Erfurt i Tyskland. (Foto: NKL)

«Da fikk vi endelig resultatet på juniorlagets sin varmmat-konkurranse og det ble gull også her, vi er så glad, så glad», melder NKL på sin Facebook-side.

Les også: Gull i kaldmat til kokkelandslaget

Aquavitgravet og bakt laks. Blomkålkrem med østers, agurk og knutekål. Sprø pute, løyrom og sennepsaus. (Foto: NKL)

– Tar med oss dette videre

– Nå er det halleluja-stemning på hotellet; for en start på dagen. Dette er ett energikick som vi tar med oss inn i dagens konkurranse på spiselig buffet. Han rapporterer om full kontroll, alt er pakket og klar for avreise fra hotellet til messen klokka 1200 i dag (tirsdag), uttaler kaptein Christer Rødseth.

Hvit sjokolademousse med fersken, lun mandelkake, capovilla, sabayonne og rød ferskensorbet. (Foto: NKL)

Saken fortsetter under bildet

Resultatet fra seniorlagets servering av tre-retteren mandag er ikke klart.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS