Foto: Nespresso

Master Origins fra Nespresso

Nespresso har lansert Master Origins. De nye kaffetypene fra Colombia, Etiopia, Indonesia, Nicaragua, India og Mexico er dyrket frem av mesterne i faget, og inspirert av omgivelsene rundt dem.

Publisert

Med respekt for naturen har mesterne utviklet kaffen med hver sin spesielle metode fra bønne til kopp.

– Master Origins er et resultat av mange års samarbeid mellom Nespresso og lokale agronomer og kaffebønder. Prosesseringteknikken og innhøstningsmetodene er unike for sitt område, og resultatet har gitt hver kaffe sin unike og særegne smak. Metodene er både tidkrevende og innviklet, noe som gjør at kun få kaffebønder kan ta del i produksjonen, sier Susan Bonsak, som leder Nespresso i Norge.

De nye Master Origins erstatter de tidligere Pure Origins, og forblir en del av det faste sortimentet. I tillegg til fem Master Origins i Original-serien, lanseres også to Master Origins for Vertuo, Nespressos nye kaffesystem.

De forskjellige kaffetypene er:

Master Origin Ethiopia

Master Origin Nicaragua

Master Origin Colombia

Master Origin Indonesia

Master Origin India

Vertuo Master Origin Colombia

Vertuo Master Origin Mexico

Du kan lese mer om de forskjellige kaffetypene i den kommende utgaven av magasinet Horeca (nummer 6 2018, oktober-nummeret)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS