Foto: Pernod Ricard Norway

Fire drinker med Absolut Uncover

Absolut ønsker å fremme merkevarens kjerne – nemlig kreativitet, og presenterer årets limited edition-flaske, Absolut Uncover. Se de fire signaturdrinkene som er utarbeidet i forbindelse med lanseringen.

Publisert
Foto: Pernod Ricard Norway

«Flasken har et interaktivt design som gjør at du kan pakke den opp nøyaktig som en gave. I tillegg til flaskens iøynefallende design, har den et unikt åpningsritual. Flaskens skjold pakkes opp for å avsløre limited edition-flasken som skjuler seg under. Her introduserer de ett av to designuttrykk fra Absolut Uncover limited edition-flasken. Absolut har skapt to sorter av denne flasken for å tilby variasjon til ulike markeder», heter det i en pressemelding.

Foto: Pernod Ricard Norway

Kan «pakkes» opp

– Det interaktive designet av Absolut Uncover reflekterer spenningen som oppstår når du avslører nattens skjulte muligheter gjennom noe uforventet. Denne høysesongen ønsker vi å inspirere deg til å skinne med en flaske som kan være den perfekte gave til fest eller feiring, da den pakkes opp som en, Gaia Gilardini («Global Communications Director» i Absolut).

Absolut har skapt fire signaturdrinker inspirert gjennom flaskens lansering. Drinkene preges derfor av nattens forventninger, og inkluderer utradisjonelle ingredienser.

Se drinkene under

Absolut Uncover limited edition

Absolut Soda. (Foto: Pernod Ricard Norway)

Varenr.: 3901 (tilgjengelig på Vinmonopolet fra 20. november)

Pris: 320 kroner (70cl)

Absolut Soda

1/4 Absolut Vodka

3/4 sodavann

4 limebåter

Spicy Absolut Mule. (Foto: Pernod Ricard Norway)

1 skive agurk

1 mynteblad

Fremgangsmåte: Hell Absolut Vodka i glasset, bruk så limejuice fra båtene, topp det med sodavann og deretter pynt med limebåter, mynte og agurk.

Spicy Absolut Mule

2/4 Absolut Vodka

1 skvett med limejuice

Absolut Winter Drop. (Foto: Pernod Ricard Norway)

¼ ingefærøl

1 skvett med grønn hot sauce

1 limebåt

Fremgangsmåte: Hell alle ingredienser i en kobberkopp fylt med isbiter, og pynt med en limebåt.

Absolut Winter Drop

1/3 Absolut Vodka

Salty Sea Breeze. (Foto: Pernod Ricard Norway)

1/3 sitronjuice

1/3 Triple Sec

kanel og sukkerblanding for glasskanten

1 epleskive

Fremgangsmåte: Hell alle ingredienser i en cocktailshaker fylt med isbiter og rist til kaldt. Sil vesken over på et shotteglass som er påført kanel og sukker på kanten, deretter pynt med en epleskive.

Salty Sea Breeze

2/4 Absolut Vodka

1/4 grapefruktjuice

3/4 tranebærjuice

Salt for glasskanten

Grapefrukt-skall

Fremgangsmåte: Hell alle ingredienser i et nedkjølt, høyt glass med salt rundt glasskanten, med isbiter og deretter pynt med et grapefruktskall.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS