Anders Røed. (Foto: Ringnes)

Ny sjef for Ringnes

Anders Røed blir ny administrerende direktør for Ringnes. Han starter i stillingen 1. mars. Røed har tidligere vært marketingdirektør for den norske drikkevareprodusenten.

Publisert
Anders Røed er ny administrerende direktør for Ringnes. (Foto: Ringnes)

De siste tre årene har han vært en del av ledelsen i region Vest-Europa i Ringnes’ morselskap, Carlsberg Group. Røed har bred ledererfaring, og har tidligere sittet i konsernledelsen i Storebrand og vært markedsdirektør i Tine.

Avtroppende administrerende direktør i Ringnes, Søren Brinck, går motsatt vei. Han har takket ja til å overta som ny administrerende direktør for Carlsberg Danmark.

– Dette er en oppgave jeg virkelig ser frem til å ta fatt på. Ringnes har mange dyktige medarbeidere som de siste årene har levert gode resultater, til tross for at selskapet har vært gjennom flere omfattende omstillingsprosesser. Søren Brinck har i denne perioden ledet Ringnes på en utmerket måte, og det er et solid fundament han etterlater seg, sier Røed i en pressemelding.

– Anders Røed er en meget dyktig leder, og få kjenner det norske markedet, selskapet og Carlsberg Group bedre enn ham, sier Brinck.

Dette er Røeds CV

• 2014-: VP Commercial for i Carlsberg Group, region Vest-Europa

• 2010-2014: Marketingdirektør for Ringnes

• 2004 -: Konserndirektør for Marked i Storebrand

• 2000-2004: Markedsdirektør Tine BA

• 2000: Salgsdirektør Tine BA

• 1998-2000: Marketingsjef Tine BA

• 1995-1998: Marketing Manager Nordisk Kellogg's

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS