Administrerende direktør i Gulating-gruppen, Rolf Ivar Skår.
Administrerende direktør i Gulating-gruppen, Rolf Ivar Skår.

Gulating inntar hovedstaden

Gulating ølutsalg åpner denne uka sitt første utsalg i Oslo. Stedet tilbyr over 500 varianter av øl, og blir dermed det største ølutsalget i hovedstaden.

Publisert
Nå åpnes det 18. Gulating-utsalget.
Nå åpnes det 18. Gulating-utsalget.

Det nye øl-utsalget, som åpnes 3. november, ligger i Nordre gate på Grünerløkka.

– Vi ser frem til å tilby publikum i Oslo et omfattende utvalg av ulike norske ølsorter, samtidig som vi også har øl fra de store velkjente internasjonale bryggeriene. Vi er stolte over å endelig være etablert i et av Norges mest spennende ølmarkeder, sier daglig leder Christoffer Gundersen.

– Med åpningen av dette ølutsalget er vi endelig på plass i hovedstaden. Vi er helt sikre på at dette blir en stor suksess, og vi ser frem enda flere etableringer i Oslo. Grünerløkka representerer på mange måter det nye Oslo, og det er her den nye ølkulturen i Norge har hatt sitt utspring, sier administrerende direktør i Gulating-gruppen, Rolf Ivar Skår.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 18 ølutsalg (Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Lillehammer – og nå sist altså på Grünerløkka i Oslo), egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS