Samarbeider med Brewery International

Gulating-Gruppen har inngått et strategisk samarbeid med Brewery International, som er ett av Norges ledende selskap for importøl.

Publisert

I følge avtalen vil Gulating nå tilby importert kvalitetsøl fra Brewery International som vil erstatte øl fra Ringnes. Avtalen gjelder alle Gulating sine puber – med oppstart i første omgang på Strømmen. I tillegg vil Brewery International installere tappekraner og annet utstyr ved Gulatings puber.

Verdensledende ølmerker

– Brewery International har helt siden 1992 bygget opp en god portefølje bestående av noen av verdensledende ølmerker. Dette er øl med mange ulike smaksvarianter fra alle verdens hjørner som vi ser frem til å tilby publikum ved våre puber, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating.

Stadig nye puber

– Gulating er en ny og spennende aktør innenfor det norske ølmarkedet og en egnet samarbeidspartner for Brewery International. Vi har gjennom de siste to årene sett en stor interesse for å ha et stort mangfold av øl hos stadig flere puber og barer, og vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet, sier Børre Jansrud i Brewery International i en pressemelding.

Gulating Pub åpnet nylig ny pub på Sundbytunet på Jessheim og vil om kort tid åpne nye puber på Strømmen og Fetsund. Totalt har Gulating fire puber.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 14 ølutsalg, egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS