Det var folksomt på messen torsdag. Her ved Norengros sin stand på Umami Arena 2023.

Se bilder fra Umami Arena

Umami Arena 2023 er historie. Neste Umami-messe er i 2026. Se noen bildeglimt fra 2023-messen her.

Mange av Norges toppkokker er på plass på Umami Arena. Landslagskokk Aron Espeland gjestet torsdag Electrolux/Storkjøkkensenterets stand.
Mange av Norges toppkokker er på plass på Umami Arena. Landslagskokk Aron Espeland gjestet torsdag Electrolux/Storkjøkkensenterets stand.

Umami Arena (tidligere Smak) i Nova Spektrum (tidligere Norges varemesse) i Lillestrøm er ferdig for denne gang.

Se mange bilder fra messen under

Les også: Vant Årets grønne kokk 2023 (onsdag)

Les også: Horecabransjens Ærespris til Morten Thorvaldsen (tirsdag)

Les også: Servicegrosstistenes stand kåret til den beste på Umami Arena (tirsdag)

Les også: Vant Jeunes Chef Rôtisseurs og Jeunes Sommeliers (fredag)

Les også: Unike cocktails fra Himkok (fredag)

Les også: Vant NM i konditorkunst (torsdag)

Les også: Norges sunneste kantine (torsdag)

Les også: Norges beste pizzamaker (torsdag)

Malin Skagen i aksjon i NM i konditorkunst på Umami Arena.
Audun Munthe presenterte sin egen gin, White Dragon Gin.
Stig Rune Buch Krokdal (selger, Norge), Martin Pedersen (salgssjef for Norden), Martin Dahl (administrerende direktør i Sika Footwear) og Roger Svendsen (selger, Norge).
Himkok er kåret til en av verdens 50 beste barer, en toppliste de har vært på hele seks ganger siden åpningen i 2015. Denne uken viser Maroš Dzurus (til venstre) og Paul Aguilar Voza frem sine fremste cocktailkunster på Umami-messen.
De tre medaljevinnerne i Jeunes Sommeliers. Fra venstre Magnus Thomassen (sølv), Magne Andreas Gaut (gull) og Marco Antonio Bøe (bronse).
Morten Hovde Larsen hos Temoco presenterer det nyeste fra Flashbar.
Regine Gustavsen (til venstre) og Sara Frid promoterer Licor43 for Robert Prizelius.
Fredrik Røine (fra venstre), Anders Stokkebø, Trond Olaussen og Carl-Johan Lillemägi (bak) på Engrosfrukt sin stand på Umami Arena.
Assisterende salgssjef hos Robert Prizelius, Christer Larsen ved de nye shot-maskinene til Jägermeister.
Brewery International feirer 30-årsjubileum. Her er Madeleine Olsen og Kenth Nygaard på standen på Umami Arena.
Brewery International feirer 30-årsjubileum. Her er Madeleine Olsen og Kenth Nygaard på standen på Umami Arena.
Mikael Svensson fra Kontrast var gjestekokk hos Odd Langdalen torsdag.
Simen Johansen hentet to medaljer i løpet av Umami Arena-uka. Onsdag ble han nummer tre i Årets grønne kokk, og fredag vant han Jeunes Chef Rôtisseurs, en kokkekonkurranse for deltakere under 27 år.
Brian Ask Sørensen hos Christeyns på Umami Arena 2023.
Bjørn Torgersen (til venstre) og Roy Sjursen hos Oluf Lorentzen byr på nydelig skinke.
Firas Hamza (til venstre) og Snorre Erlandsen på Smartbars stand på Umami Arena 2023.
Firas Hamza (til venstre) og Snorre Erlandsen på Smartbars stand på Umami Arena 2023.
Glade gutter på Coca-Colas stand. Fra venstre Eirik Granum, Tom-Erik Kongsvoll og Christian Edwardsen.
Glade gutter på Coca-Colas stand. Fra venstre Eirik Granum, Tom-Erik Kongsvoll og Christian Edwardsen. Her ved Costa Coffee-delen, som Coca-Cola overtok i 2019.
Tor Kristian Høivik (til venstre) og Henrik Dyrnes Svendsen på Santa Marias stand serverer rødbet-burrito og gulrot-wrap med glassnudler og råmarinert laks.
Tor Kristian Høivik (til venstre) og Henrik Dyrnes Svendsen på Santa Marias stand serverer rødbet-burrito og gulrot-wrap med glassnudler og råmarinert laks.
Herman Riiber (til høyre), som er norsk Aperol-ambassadør hos Robert Prizelius, sammen med Simen Marken.
Herman Riiber (til høyre), som er norsk Aperol-ambassadør hos Robert Prizelius, sammen med Simen Marken. – Vi kaller det «The Perfect Serve». Det dreier seg om å og best mulig balanse til drinken med 3-2-1-oppskriften; tre deler Prosecco, to deler Aperol, en del sodavann + appelsin, sier Riiber.
Den profilerte nordlandskokken Svein Jæger Hansen serverer reinkjøtt i flere varianter på Umami Arena.
Den profilerte nordlandskokken Svein Jæger Hansen serverer reinkjøtt i flere varianter på standen "Reinen, helten på vidda", på Umami Arena. Her serveres roastbeef av rein, "ribbed eye" med viltsaus og tyttebærrømme fra Røros, reinsdyrspølse med hjemmelaget sellerirotpuré of carpaccio av flatbiff av rein med wasabi og syltede eplebiter.
Gastronauts stand på Umami Arena 2023.
Gastronauts stand på Umami Arena 2023.
Prosjektleder marked hos Norengros, Mette Wrangell, forteller om selskapets satsing på bærekraftige produkter.
Carina Framstad Henriksen serverer grønn mat på Eat Greens stand på Umami Arena.
Carina Framstad Henriksen serverer grønn mat på Eat Greens stand på Umami Arena.
Olbjørn Kvernberg på Havsnøs stand på Umami Arena 2023.
Foodtechs stand på Umami Arena 2023.
Foodtechs stand på Umami Arena 2023.
Sølvvinner i Bocuse d'Or, Filip August Bendi, i samtale med Tines Pål Jetmundsen.
Sølvvinner i Bocuse d'Or, Filip August Bendi, i samtale med Tines Pål Jetmundsen.
Francesco Solime ble hovedvinneren i «Pizza Champion Cup Championships» 2023 på Umami Arena.
Francesco Solime ble hovedvinneren i «Pizza Champion Cup Championships» 2023 på Umami Arena.
Brygger Arnt Hansen og Bryggeriet Frøya, som ble startet i 2016.
Brygger Arnt Hansen fra Bryggeriet Frøya, som ble startet i 2016. Bryggeriet produserte i 2022 60 000 liter øl, men har nå doblet kapasiteten. 85 prosent av salget går til dagligvare, men horecamarkedet er en målgruppe. Hotel Frøya, som holder til i nærheten, har selvfølgelig fått sitt eget øl fra bryggeriet. Nå produserer Bryggeriet Frøya rundt 15 forskjellige øltyper, og tidligere kokk Hansen, som også har fem års fartstid hos EC dahls i Trondheim, forteller at han liker å eksperimentere for å utvikle nye øltyper.
Domsteins stand på Umami Arena 2023.
Diageos stand på Umami Arena 2023.
Diageos stand på Umami Arena 2023.
Kokken Ola Kinserdal serverer på Lokalmat-standen på Umami Arena, der en rekke aktører er på plass.
Kokken Ola Kinserdal serverer på Lokalmat-standen på Umami Arena, der en rekke aktører er på plass.
Myhrvold-Gruppens stand på Umami Arena 2023.
Myhrvold-Gruppens stand på Umami Arena 2023.
En rekke aktører er på plass på den felles lokalmatstanden.
En rekke aktører er på plass på den felles lokalmatstanden.
Ferskvarekonsulent hos Matbørsen, Jan Rønningen, byr på kylling Nduja.
Ferskvarekonsulent hos Matbørsen, Jan Rønningen, byr på kylling Nduja.
Primulators stand på Umami Arena 2023.
Primulators stand på Umami Arena 2023.
Lofotpils' gründerThorvardur Gunnlaugsson på Umami Arena 2023.
Lofotpils' gründerThorvardur Gunnlaugsson på Umami Arena 2023.
Pizzamesterskapene på Umami Arena er i full gang.
Pizzamesterskapene på Umami Arena er i full gang.
Pål Dyrø Gladsøe driver firmaet Drit Forbanna. Det startet med barbecue-sauser i 2017, men har senere blitt utviklet til 60 forskjellige sauser og produkter.
Pål Dyrø Gladsøe driver firmaet Drit Forbanna. Det startet med barbecue-sauser i 2017, men har senere blitt utviklet til 60 forskjellige sauser og produkter. Han skjønte at det måtte til et iøynefallende navn for å fenge i markedet, og det har definitivt truffet. – Det er viktig å gripe forbrukerens oppmerksomhet, sier han. – Vi leverer mest til spesialforretninger som for eksempel Gutta på Haugen og Maschmanns matmarked, da produktene ofte blir for dyre i store kvanta til storkjøkken, sier den tidligere reklamemannen Pål Dyrø Gladsøe. Det begynte som nevnt med barbecue-sauser, men i dag utgjør de bare åtte av de 60 produktene. Nå finner du både chilioljer, pastasauser og ketsjup, for å nevne noen av produktene. .
Mario Grindean på standen til Royal Greenland på Umami Arena 2023.
Mario Grindean på standen til Royal Greenland på Umami Arena 2023.
Heidi Garnvik står på standen til Frøya-bedriften Garnvik Røkeri.
Heidi Garnvik står på standen til Frøya-bedriften Garnvik Røkeri.
Mads Telste Bye er produsent og gründeren bak Ringerikserter. Her på standen på Umami Arena 2023.
Mads Telste Bye er produsent og gründeren bak Ringerikserter. Her på standen på Umami Arena 2023.
Espen Blåfjelldal på standen til Valdres-bryggeriet Små Vesen.
Espen Blåfjelldal på standen til Valdres-bryggeriet Små Vesen.



Grete Maret J. Sara og Ole Andras Utsi er salgsmedarbeidere for Skodi Rein, som er representert på Umami Arena 2023.
Grete Maret J. Sara og Ole Andras Utsi er salgsmedarbeidere for Skodi Rein, som er representert på Umami Arena 2023.
Simone Santini (fra venstre), gründer Andreas Gullbrandsson og Giuseppe Cardenia på Taptails stand. Taptails tilbyr per i dag seks ferdige drinker på tapp, som utvikles til 10 i juni 2023.
Simone Santini (fra venstre), gründer Andreas Gullbrandsson og Giuseppe Cardenia på Taptails stand. Taptails tilbyr per i dag seks ferdige drinker på tapp, som utvikles til 10 i juni 2023.
Kokkelandslagets kaptein Sebastian Myhre i aksjon i mesterkjøkkenet. I bakgrunnen Tonje Torvanger
Kokkelandslagets kaptein Sebastian Myhre i aksjon i mesterkjøkkenet. I bakgrunnen Tonje Torvanger.
Servicegrossistenes salgsdirektør Frode Olsen tilbyr frukt og grønt.
Servicegrossistenes salgsdirektør Frode Olsen tilbyr frukt og grønt.
Victoria Møller på Lyngenfjord AS sin stand på Umami Arena 2023.
Servicegrosstenes stand på Umami Arena 2023.
Espen Laumann (til venstre) fra Le Bistro og Nils Flatmark fra Britannia Hotel vant Årets grønne kokk 2023.
Espen Laumann (til venstre) fra Le Bistro og Nils Flatmark fra Britannia Hotel vant Årets grønne kokk 2023.
Anne-Lise Bøhler Viken fra Ting med Tang AS på standen til Norwegian Seaweed Association.
Metos sin stand på Umami Arena 2023.
De tre beste i Jeunes Chef Rôtisseurs. Fra venstre Ibrahim Aljabouri (sølv), Simen Johansen (gull) og Sunniva Aas Mathisen (bronse).
De tre beste i Jeunes Chef Rôtisseurs. Fra venstre Ibrahim Aljabouri (sølv), Simen Johansen (gull) og Sunniva Aas Mathisen (bronse).
Maria Fauskanger på Servicegrossistenes stand.
Powered by Labrador CMS