Foto: Tor Erik Schrøder
Foto: Tor Erik Schrøder

Solgte 71 848 retter på en uke!

Det ble solgt hele 71 848 retter under Sørlandets største matfestival, «Spis for 100».

Publisert

«Spis for 100»- festivalen i Kristiansand ble i år arrangert for sjuende gang, som alltid den første uka i februar.

– Kristiansands spisesteder solgte 71 848 retter. Vi er kjempefornøyde, byens spisesteder fikk virkelig vist seg frem! sier prosjektleder Henning Ross Vestavik

Fra The Red Lion. (Foto: Tor Erik Schrøder)
Fra The Red Lion. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Stadig flere

Befolkningen på Sørlandet lar seg friste av tilbudet, og det blir solgt flere og flere retter etter som årene har gått.

I 2012 ble det solgt i overkant 23 700 «Spis for 100»-retter, i 2013 ble det solgt 40 211, i 2014 ble fasiten 49 662 retter, i 2015 ble det solgt 68 736 solgte retter, mens det i altså ble det servert hele 71 848 retter. Ny rekord!

Årets «Spis for 100»-spisesteder

Dette er spisestedene som var med i år:

Amigos, Bakgården Restaurant, Big Horn Steak House, Bønder i Byen, Bølgen & Moi, Christianssand Brygghus, Drømmeplassen, Clarion Ernst Hotel, Egon, Food Asylum, Frk. Larsen, Gastropuben på Kick, Glipp, Håndverkeren, Harvey’s, Herlig Land, Café Dronningen, Hos Naboen, Indian Ocean Tandoori, Jaxx & Leewy, Kathmandu Thali Restaurant, Kast Loss (Kilden teater- og konserthus), Kjøkkenskapet Lillemarkens/Aquarama, Le’s Kitchen, Le Monde Restaurant, Le Monde Tapas, Kjøkkenskapet Bageri, Mai Oishi Sushi, Mingalaba, Mother India, Onkel Aksel, Patrick’s Pub & Restaurant, Peppes Pizza, Pizzabakeren Avd.Torridalsveien/Fagerholt, Scandic Kristiansand Bystranda, Sjøhuset, Snadderkiosken, The Great Indian Restaurant, Tilstede Mat & Mer, Tollboden, Torgrim Hansen, The Red Lion Victoria Pub, Villa Marina, Zarina’s.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)