Norwegian Energy Drink. (Foto: Norwegian Energy Drink)
Norwegian Energy Drink. (Foto: Norwegian Energy Drink)

Har utviklet en norsk energidrikk

Mads Bækkelund tar opp kampen med de store energidrikke-merkene, og har laget en sunnere norsk variant, Norwegian Energy Drink.

Publisert
Mads Bækkelund har utviklet en energidrikk ferskpressede norske gulrøtter, ferskpressede norske epler, økologisk grønn te, vanilje og ferskpresset ingefær. (Foto: Norwegian Energy Drink)
Mads Bækkelund har utviklet en energidrikk ferskpressede norske gulrøtter, ferskpressede norske epler, økologisk grønn te, vanilje og ferskpresset ingefær. (Foto: Norwegian Energy Drink)

– Jeg har bestemt meg for å ta opp kampen mot Red Bull, Battery, Monster og mange av de andre mer eller mindre usunne energidrikkene. Norwegian Energy Drink inneholder ferskpressede norske gulrøtter, ferskpressede norske epler, økologisk grønn te, vanilje og ferskpresset ingefær, og er tilsatt litt kullsyre, forklarer Bækkelund.

Foto: Norwegian Energy Drink
Foto: Norwegian Energy Drink

Lei av Red Bull-drikking under TV-innspillinger

– Ideen dukket opp under innspillingen av «Oppdrag Nord-Norge», der guttene og jentene som var med, pumpet Red Bull fra morgen til kveld. Det likte jeg dårlig, og begynte å eksperimentere i byssa, sier Bækklund.

Bækkelund satser også på hotell- og restaurantmarkedet. (Foto: Norwegian Energy Drink)
Bækkelund satser også på hotell- og restaurantmarkedet. (Foto: Norwegian Energy Drink)

Han forteller videre:

– Jeg blandet og blandet mellom vaktene og havgangen, og etter cirka 100 blandinger kom jeg frem til en komposisjon som har like mye kick og energi som «de andre». Det er bare det at denne er bare sunn, uten sukker og smaker godt, forteller Bækkelund, som er kjent for blant annet «Oppdrag Sognefjorden» og «Oppdrag Nord-Norge» på NRK1.

Hotell- og restaurantmarkedet

I tillegg til dagligvare og KBS, satser han også på hotell- og restaurantbransjen.

– Flere steder ved for eksempel Sognefjorden, har begynt å selge den som en kombinert leske- og energidrikk, forklarer Bækkelund.

Du kan lese mer på Norwegianenergydrink.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her