Restaurant À L’aise. (Foto: Restauranten)
Restaurant À L’aise. (Foto: Restauranten)

Norsk restaurant blant verdens beste

Restaurant À L’aise i Oslo er rangert blant de 10 beste nye restaurantene i verden. Det er anerkjente Forbes Magazine som har foretatt kåringen.

Publisert Sist oppdatert
Ulrik Jepsen er kjøkkensjef på restaurant À L’aise i Oslo. (Foto: Restauranten)
Ulrik Jepsen er kjøkkensjef på restaurant À L’aise i Oslo. (Foto: Restauranten)

– Dette betyr utrolig mye for oss. Vi arbeider hardt, og streber hele tiden etter å bli enda bedre, sier kjøkkensjef og medeier Ulrik Jepsen, og fortsetter;

– Denne anerkjennelsen bekrefter at vårt konsept holder uansett trender, og at trendsettere påstår motsatt. Det franske kjøkken holder stand. Vi har satset på kvalitet fra dag én, og det viser seg å gi resultater.

Internasjonal anerkjennelse til staben på Restaurant À L’aise i Oslo. (Foto: Restauranten)
Internasjonal anerkjennelse til staben på Restaurant À L’aise i Oslo. (Foto: Restauranten)

Ved Majorstua

Restauranten ligger i Essendropsgate like ved Majorstua, nær Vigelandsparken.

Den danske kjøkkensjefen har erfaring fra anerkjente Michelin-restauranter. Vi nevner raskt Waterside Inn i England og Kokkeriet og Søllerød Kro i Danmark. Før han kom til À L’aise var han kjøkkensjef i to år på Engø Gård på Tjøme.

Servert på À L’aise! (Foto: Restauranten)
Servert på À L’aise! (Foto: Restauranten)

Saken fortsetter under bildet

Dette skriver Forbes Magazine

Dette skriver Forbes om À L’aise (engelsk)

Servert på À L’aise! (Foto: Restauranten)
Servert på À L’aise! (Foto: Restauranten)

«French haute cuisine is back with a vengeance and in Oslo of all places, with guests from the ‘local area’ of Amsterdam, Copenhagen and Aalborg already flying in for the killer canard à la presse. À L’aise should be on any global diner’s itinerary when going to Oslo for the grand Maaemo experience because it is exactly the opposite. It's unusual, and therefore an obvious choice for a connoisseur to try at the opportune time», says Brask Thomsen.

Saken fortsetter under bildet

Her kan du lese mer på Forbes.com

Les mer om restauranten på Alaise.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca