Julie Edvardsen Eriksen på Sjøhuset Restaurant var en av dem som serverte under fjorårets festival i Kristiansand. (Foto: Tor Erik Schrøder)
Julie Edvardsen Eriksen på Sjøhuset Restaurant var en av dem som serverte under fjorårets festival i Kristiansand. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Spis ute-uka i Kristiansand

Fra mandag 5. til søndag 11. februar 2018 kan du få matopplevelser og gjøre matkupp på mange av Kristiansands spisesteder. Da arrangeres Spis ute-uka. I fjor ble 82 000 måltider servert i løpet av festivaluka.

Publisert

Byens spisesteder inviterer til mat festivalen Spis ute-uka, som er en videreføring av Spis For 100.

Les også: Fra Spis for 100 til Spis ute-uka

Inspirasjon fra utlandet

– Dette er Sørlandets kulinariske høydepunkt. Med inspirasjon fra blant andre Københavns «Dining week», Londons «Restaurant festival» og New Yorks «Restaurant week», skal hvert spisested servere en måltidsopplevelse til sterkt redusert pris hele festivaluka, melder prosjektleder Henning Ross Vestavik.

100, 125 eller 150 kroner

En hovedrett vil koste 100, 125 eller 150 kroner gjennom festivaluka.

– Mange gjester besøkte en restaurant for å nyte et måltid på byen med familie og venner i fjor, mer enn 82 000 måltider ble servert gjennom festivaluka, opplyser Henning Ross Vestavik.

Les også: Rekord for Spis for 100

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her