Smak 2020 blir arrangert i mars, ikke i februar, som har vært vanlig. (Illustrasjonsfoto: Morten Holt)
Smak 2020 blir arrangert i mars, ikke i februar, som har vært vanlig. (Illustrasjonsfoto: Morten Holt)

Smak 2020 flyttes til mars

Smak 2020 vil bli arrangert på et annet tidspunkt enn det som har vært vanlig de siste gangene. Tidligere har messen blitt arrangert i februar, i 2020 blir det i begynnelsen av mars.

Publisert

Smak-messene har alltid blitt arrangert tidlig i februar, men på grunn av kollisjoner med flere andre større arrangementer som berører horecabransjen, deriblant kokke-OL, vil den i 2020 bli arrangert i uke 10 – fra 3. til 6. mars.

Arbeidet med Smak 2020 blir satt i gang høsten 2020, ifølge prosjektleder Torill Engelberg på Norges Varemesse.

Kokke-OL (IKA Culinary Olympics) har for øvrig i lengre tid blitt arrangert i Erfurt i Tyskland, men mesterskapet i begynnelsen av februar i 2020, er flyttet til Stuttgart.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her