
Vil spre matglede som ny hotelldirektør
Ruth-Hege Holst er ny hotelldirektør på Scandic Stavanger City. Hun startet i stillingen 1. desember. Den nye direktøren vil strekke ut en hånd mot nye bransjer, og spre matglede blant gjestene.
Samtidig skal hotellet satse og sko seg for oppturen i oljenæringen, som hun tror kommer.

Gastronomisk bakgrunn
Holst har tidligere jobbet som daglig leder for Gastronomisk Institutt og Norges Kokkemesteres Landsforening.
– Vi må alle stå på og levere det lille ekstra på servicefronten og bygge enda sterkere relasjoner til andre bransjer, befolkningen i Stavanger og i regionen. Historien har vist oss at det kan bli mye oljefokus, og vi må ikke glemme at det er mye å hente i andre sektorer også, sier Holst.
Skal bygge på kokkelandslagets kunster
Utdannelsen har Holst blant annet fra Hotel Management ved den prestisjefylte skolen Cornell University i USA.
Nå ønsker hun å videreføre jobben med å skape et hjem for gjestene på Scandic Stavanger City. Gode matopplevelser, imøtekommende ansatte og en avslappet atmosfære er nøkkelord når Holst tar over sjefsstolen.
– Jeg er opptatt av at gjestene skal føle at hotellet er som et andre hjem. Men maten skal selvfølgelig være bedre enn hjemme, både til hverdags og fest. Da jeg ledet Norges Kokkemesteres Landsforening arbeidet jeg tett med kokkelandslagene, og har noen triks i boka som jeg tar med meg til Scandic Stavanger City, sier Holst.
– Brennende engasjement for gjestenes trivsel
Asle Prestegard, distriktsdirektør for Scandic i region vest, ser frem til å få med seg Holst på laget.
– Holst har et brennende engasjement for gjestenes trivsel, dessuten er hun lidenskapelig opptatt av god mat og drikke. Hun sklir rett inn med våre verdier her i Scandic og vi gleder oss til at Ruth-Hege og resten av teamet på Scandic Stavanger City skal ta hotellet til nye høyder, sier Prestegard i en pressemelding.