Liv Gregersen Kongsten Julebakeriet

Utdeling av julestemning

Mandag 7. desember åpnes Julebakeriet i Pløens gate 2 i Oslo. Bakeriet holder åpent hele uke 50, og er antagelig det første bakeriet i verden hvor baksten ikke er til salgs. Her er det kun utdeling av julestemning!

Publisert

Fire bestemødre med Liv Gregersen Kongsten i spissen er med når Julebakeriet åpnes førstkommende mandag.

Hver eneste dag kan du i Julebakeriet treffe noen av de virkelige ekspertene på julebaksten ­– bestemødrene. Julebakeriet har nemlig fått med seg fire bakeglade damer som skal dele sine råd og tips om julebakst uken gjennom, og selvfølgelig bidra til at stemningen i julebakeriet er så koselig som overhodet mulig.

Wenche Myhre og Ida Gran-Jansen

Ida Gran-Jansen er i vinden om dagen. Mandag 7. desember deltar hun når Julebakeriet åpnes i Oslo.

På åpningsarrangementet har Julebakeriet fått med seg Wenche Myhre og Ida Gran-Jansen fra Idas Fristelser og Idas Julebakeri. Her vil de to gjestene, og de fire bestemødrene dele noen av sine julehemmeligheter med både hverandre og de tilstedeværende.

Julebakeriet holder åpent hver dag fra 11.00 til 19.00. Siste åpningsdag er søndag 13. desember, på selveste Lucia-dagen.

Julebakeriet vil hver dag klokken 14.00 arrangere ulike bakeaktiviteter, både demonstrasjoner og workshop.

Det er Mills DA og Melange som står bak prosjektet Julebakeriet.

Presentasjon av Den store Julebakstundersøkelsen 2015

På åpningsarrangementet vil Julebakeriet presentere en stor undersøkelse om julebakst gjennomført for bare noen uker siden. Blant spørsmålene du får svar på er:

Hva er Norges mest populære julekake?

Hvilke regionale forskjeller er det i julekakepreferansene i Norge?

Hvor viktig er julekakene for å komme i julestemning?

Når begynner nordmenn å bake til jul?

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS