
Ny F&B-manager på Refsnes Gods
Kim-Roger Andersen (30), opprinnelig fra Namsos, er ansatt som «Food and Beverage-manager» på ærverdige Hotel Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss.
Kim-Roger Andersen startet i jobben i slutten av oktober og kommer fra stillingen som «Food and Beverage-controller» i Thon Hotels/Olav Thon-gruppen. Der har han også arbeidet som «management trainee».
Skrev bacheloroppgave om kokkens hverdag

Andersen har fagbrev som kokk, og er utdannet ved Hotellhøgskolen i Stavanger, der han blant skrev bacheloroppgave om «Utfordringer i kokkens hverdag».
– Er det mye som er forandret i kokkenes hverdag siden den gang? – Noe er forhåpentligvis blitt forandret – til det bedre. Men noe er likt: For mange kokker er det i dag en utfordring knyttet til det språklige i jobben. Mange av kjøkkensjefene og kokkene i Norge kommer fra andre land, og dermed kan man fort få språkproblemer i kommunikasjon ledelsen ved hotellet. Dette er en viktig oppgave å løse, mener Kim-Roger Andersen.
På let etter ny kjøkkensjef
Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, med kun 61 rom, og et hotell som ønsker å gi gjestene ekstra gode matopplevelser. I tillegg at hotellet nå har ansatt en ny F&B-manager, ønsker hotellet å styrke teamet med en ny kjøkkensjef. – Vi ser for oss at en kjøkkensjef som skal lede et dyktig kjøkkenteam der kvalitet og presisjon står i fokus. Med godt lederskap og sterk gjennomføringsevne ønsker vi at den nye kjøkkensjefen løfter hele teamet til å fortsette videreutviklingen av vårt unike og spennende kjøkken, sier hotelldirektør Kim Nyheim Ragnarsson.
I Classic Norway Hotels

Hotell Refsnes Gods er med i Classic Norway Hotels, som eier og driver 19 hotell og rorbuanlegg i Norge.
Refsnes Gods har en 250 år lang historie med søkelys på det gode vertskap og gjestfrihet.
Til tross for krevende tider i hotell- og restaurantbransjen, har hotellet hatt en meget god sommer og høst.
Hotellet som er kjent for sin imponerende kunstsamling, og en av hotell-Norges mest imponerende vinkjellere, har hatt suksess med sine førjuls-buffeter som har slått godt an blant gjestene, både lokale og tilreisende.