NM-vinner Håvard Onsøyen (til venstre) sammen med administrerende direktør for Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.
NM-vinner Håvard Onsøyen (til venstre) sammen med administrerende direktør for Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Får NM-vinneren inn kjøkkenveien

Classic Norway Hotels har inngått en sponsoravtale med vinneren av NM i kokkekunst i 2024, Håvard Onsøyen (25).

Administrerende direktør for Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache sammen med NM-vinneren i 2024, Håvard Onsøyen.

Onsøyen inngår en eksklusiv sponsoravtale med Classic Norway Hotels for å vinne flere titler.

Til topps

Til topps i NM i kokkekunst 2024: Håvard Onsøyen.
Til topps i NM i kokkekunst 2024: Håvard Onsøyen.

Håvard Onsøyen drømte om å bli profesjonell fotballspiller. Men byttet i stedet ut fotballskoene med kokkeuniformen, og er i løpet av få år blitt en av Norges mest meritterte konkurransekokker.

Gjennom deltagelse i 10 store kokkekonkurranser har Håvard Onsøyen hentet hjem imponerende seks førsteplasser og fire andreplasser.

«Nordisk mester», «Norgesmester», «Nordic Young Chef» og «Norges beste kokkelærling» er bare noen av titlene Håvard Onsøyen har hentet hjem i løpet av de siste årene.

I fremtiden håper han en gang på å kunne bli Norges deltaker i Bocuse d’Or.

Les portrettet med Håvard Onsøyen i neste utgave av magasinet Horeca (nummer 6 2024)

Startet karrieren på Molde Fjordhotell

Håvard Onsøyen startet karrieren på Molde Fjordhotell, et hotell i Classic Norway Hotels.

Det er med andre ord en knallsterk kjøkkensignering for den norske hotellkjeden Classic Norway Hotels.

– Vi har fulgt Håvard Onsøyen siden han var lærling på Molde Fjordhotell og har latt oss imponere av det han leverer på nasjonalt og internasjonalt toppnivå. Med NM-seieren er han nå også kvalifisert til konkurransen Årets kokk 2025, hvor vinneren representerer Norge i Bocuse d’Or, sier administrerende direktør for Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Gikk læretiden på Statholdergaarden

Håvard Onsøyen arbeider til daglig som soussjef på restaurant Stock i Oslo.
Håvard Onsøyen arbeider til daglig som soussjef på restaurant Stock i Oslo.

Håvard Onsøyen er opprinnelig fra Molde, og jobber til daglig soussjef på restaurant Stock i Oslo.

Han gikk læretiden og arbeidet senere for Bent Stiansen på stjerneresturanten Statholdergaarden i Oslo.

Tidligere i høst gikk han helt til topps i NM i kokkekunst i Trondheim sammen med medhjelperen Josefine Arnesen fra nettopp Statholdergaarden.

De imponerte dommerne med sin bruk av lokale, norske råvarer, noe som passer godt inn i kjøkkenfilosofien til Classic Norway Hotels.

Les også: NM-seier til Håvard Onsøyen og Birk Torp

Alt startet i Molde

– Classic Norway Hotels har sin opprinnelse og sitt hovedkvarter i Molde. Det er ekstra stas for meg å samarbeide med hotellkjeden hvor jeg hadde min første jobb på kjøkkenet som 17-åring. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne reisen sammen med Classic Norway Hotels, og samarbeidsavtalen betyr mye for min mulighet til å satse på kokkekonkurranser fremover. Kokkekonkurranser er noe jeg deltar i på fritida, og siden konkurransesatsing er kostbart er jeg svært takknemlig for denne avtalen, sier Håvard Onsøyen.

Les også: NM-vinnerens utstyr havnet i veikanten, men kongepokalen ble reddet

Gi hotellkjeden og lærlingene inspirasjon

Håvard Onsøyen er blant favorittene til å vinne NM i kokkekunst 2024.
Håvard Onsøyen i aksjon i NM i kokkekunst 2024.

Gjennom sponsoravtalen med Håvard skal Classic Norway Hotels styrke innsatsen på sine lærlinger ytterligere.

– Det er restaurantbransjens fremtid det handler om. Onsøyen skal jobbe sammen med våre lærlinger og gi dem inspirasjon, gode tips og nyttige råd med på veien videre. Norge har stolte tradisjoner å ta vare på når det gjelder kjøkkenkunst på internasjonalt toppnivå, og vi tror at vårt samarbeid med Onsøyen de neste årene kan være med på å styrke muligheten til enda flere topp-plasseringer. Vi gleder oss også til at han skal være med på samlinger med våre kokker og kjøkkensjefer i Classic Norway Hotels. Til syvende og sist skal gjestene våre få smake resultatet av det nye samarbeidet med en av Norges aller beste kokker, sier Stephen Meinich-Bache i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS