Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Nordisk mesterskap i øl og mat

Kampen om å bli Norges og Nordens beste bryggeri på kombinasjon øl og mat er i gang.

Publisert

– Øl og mat i kombinasjon har aldri vært mer spennende. Med nesten 200 norske bryggerier finnes det nå øl i alle tenkbare smaker. Vi har derfor invitert 25 nordiske bryggerier til å komme og overtale deg om at deres mat- og ølkombinasjoner er det optimale valget, opplyser Hans Ingi Tryggvason.

Analyseres og smakes

– Bryggeribråk er en 3-retters middag med to forskjellige øl til hver rett. Fokuset ligger på øl og mat i kombinasjon, og sammen med bryggeriene analyserer og smaker vi, og til slutt avlegger stemmer. Det hele foregår som en underholdende og kunnskapsrik duell mellom to bryggerier og kvelden ledes av vår erfarne ølsommelier, melder Tryggvason.

Nytt for i år er at vi inviterer kokker fra andre gode steder i Oslo, til å lage sin meny til kvelden. Ølen til en av rettene vil også smakes blindt. Innledende runder består kun av norske bryggerier. Vinnende bryggerier vil så møte et annet nordisk bryggeri i ny runde. Det hele avsluttes i en finale i oktober 2017.

Innledende runder

Dette er de innledende rundene der norske bryggerier er involvert.

20. februar: Aass – Fjellholt

27. februar: 7 Fjell – Austmann

3. mars: Haandbryggeriet – Little Brother Brewery

13. mars: Nøgne Ø – Lervig

20. mars: Aja – Ringnes

27. mars: Amundsen – Ego

4. april. St.Hallvard – Ægir

10. april: Grünerløkka Brygghus – Qvart

24. april: Grim & Gryt – Bådin.

Du kan selv delta, men det er bare 60 plasser per duell. Det kan du lese mer om på Bryggeribrak.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS