Forsiden på den første utgaven av Horeca i 2023. (Foto: White Mirror/Bocuse d’Or/layout: Tove Sissel Larsgård)
Forsiden på den første utgaven av Horeca i 2023. (Foto: White Mirror/Bocuse d’Or/layout: Tove Sissel Larsgård)

Årets første Horeca-magasin på vei til din postkasse

Årets første magasin-utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Her kan du se hva du kan lese om den 92 sider store utgaven.

Forsiden på den første utgaven av Horeca i 2023. (Foto: White Mirror/Bocuse d’Or/layout: Tove Sissel Larsgård)
Forsiden på den første utgaven av Horeca i 2023. (Foto: White Mirror/Bocuse d’Or/layout: Tove Sissel Larsgård)

Norge fortsetter å plukke medaljer i store kokkemesterskap. Og i det som regnes som verdens mest prestisjefulle konkurransen blant kokkene, er vi den nasjonen med flest medaljer.

Filip August Bendi & co sikret den 13. norske medaljen da det ble sølv i Lyon i slutten av januar. Vi gratulerer så mye, og gleder oss til neste år. Da kommer nemlig Europa-utgaven av Bocuse d’Or til Norge og Trondheim. I Bocuse d’Or Europe har Norge vært på pallen hver eneste gang siden starten i 2008. Det har sågar blitt fire gull!

BFSN er blitt til Storkjøkkenleverandørene

BFSN er blitt til Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel.

BFSN flyttet inn hos NHO Service og Handel nå i januar, med en målsetting om at overgangen formelt sett avsluttes i fjerde kvartal 2023.

Les mer i Horeca nummer 1 2023

Venter på maten i 3D

Verdens minste kokk er bare noen centimeter høy og rusler rundt på bordet til gjestene og lager mat. På film. Scandic Syv Søstre håper å komme tilbake med Le Petit Chef.

Han tar opp grønnsaker, fisker og griller. Rett på restaurantbordet. Det ender med god mat for gjestene, men knall og fall for den bitte lille kokken.

– Han havner jo på sykehuset etter hver rett, sier hotelldirektør Per-Kristian Nystad smilende.

Les mer i Horeca nummer 1 2023

Bygger Nord-Norges største hotell

Meyergården Eiendom AS vil sette opp et bygg med 100 nye rom, som vil gjøre Scandic Meyergården i Mo i Rana til Nord-Norges største hotell.

Det er i dag Clarion Hotel the Edge i Tromsø som er landsdelens største hotell – med 290 hotellrom. Med en utvidelse fra dagens 240 rom til minst 340 rom, vil Scandic Meyergården klatre forbi og bli størst i Nord-Norge.

Les mer i Horeca nummer 1 2023

Pizzamozzarella fra indre Trøndelag

Vuku Gårdsmeieri er landets eneste produsent av ekte italiensk pizzamozzarella (mozzarella cubetti).

Gårdsmeieriet, som i fjor ble kåret til «Årets lokalmatgründer», drives av Kathrine Sandvold Lundgren og Arild Gaasvik.

Les mer i Horeca nummer 1 2023

Andre større artikler

Du finner også en rekke andre større artikler i denne utgaven.

Du kan blant annet lese om Der Peppern Gror, som nå er blitt en del av Eik Servering, om reiselivsbedriften Hjellup Fjordbo i Trøndelag, og om hvordan kantinene skal hjelpe deg å spise sunnere. Du finner også en artikkel om White Dragon Gin og Askos lærlingetur til VM for kokkelandslag i Luxembourg. Vi har også vært på teknologimessen CES i Las Vegas.

Du finner også en artikkel om Hornavan Hotell, som ligger i Lappland, ved Sveriges dypeste innsjø.

I denne utgaven finner du også forhåndsstoff til den kommende messen Umami Arena.

I vinspalten denne gangen har vi satt søkelyset på druen Albariño.

Freddy Storaker Bruu er portrettert i Horeca, mens Hoel gård er typebedrift i nummer 1 2023.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS