Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2022. (Foto: Colourbox.com/layout: Tove Sissel Larsgård)

Årets fjerde Horeca-magasin er snart i postkassa

Årets fjerde magasin-utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Her kan du se hva du kan lese om den siste utgaven før sommeren.

Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2022. (Foto: Colourbox.com/layout: Tove Sissel Larsgård)

Sommeren er her, og i denne utgaven finner du inspirasjon til en rekke sommerdrinker, både med og uten alkohol. Du finner drinker med akevitt, cognac og vodka i flere varianter.

Tyrkisk mat på menyen

Den tyrkiske restauranten Divan har ikke den aller beste beliggenheten i Fredrikstad, der den holder hus på «baksiden» av den solfylte brygga. Men de økonomiske resultatene er definitivt ikke på skyggesiden.

– Vi har ikke den beste plassen, men med god mat av gode råvarer, trivelig atmosfære og ekstra god kundeservice, kommer gjestene igjen og igjen, forteller eier og daglig leder Osman Batur (37).

Divan er vår typebedrift i dette nummeret.

Les mer i magasinet Horeca, nummer 4 2022

Meze

Når tyrkisk mat skal omtales, er de vanskelig å komme utenom meze. På de to sidene etter omtalen av Divan kan du lese mer om meze, og se noen av rettene om lages.

På de aller fleste restauranter i Tyrkia får du meze, som kan sammenlignes med spanjolenes tapas. Dette kan gjerne være alt fra små grønnsaksretter, fylte oliven og oster til småretter av kjøtt og sjømat.

Les om meze i Horeca nummer 4 2022

Satser på kortferie

De Historiske Hotel & Spisesteder utvikler kortferier, rundreiser og opplevelser i hele Norge, og under pandemien har administrerende direktør Nils Henrik Geitle & co utviklet rekordmange pakker for salg i turistmarkedet.

Fjordcruise fra Oslo til Oscarsborg er en av nyhetene.

Les mer i Horeca nummer 4 2022

Loiredalens unike hvitvinsdruer

Du trenger ikke reise lenger enn til Loiredalen for å finne alt av vin du måtte trenge til sommerens sjømatretter.

Vi har smakt fem hvite nyheter laget av tre lokale druer fra breddene av Frankrikes lengste elv.

Les mer i Horeca nummer 4 2022

ISS starter kommersiell restaurantdrift

Schage Eiendom har valgt ISS Facility Services til å drifte sin nye storsatsning midt i Oslo. ISS skal drive personalrestaurant på dagtid og et kommersielt brasseri med vinbar på kvelden.

Restauranten skal etter planen åpne i juni 2023.

Les mer i Horeca nummer 4 2022

Andre større artikler

Du finner også større artikler om Britannia Hotel, om Scandic Holmenkollen, som gjenåpner i disse dager (16. juni), og Scandic Vervet, som er under bygging i Tromsø, og som blir landsdelens største hotell.

Du finner også større artikler om Matomsorgsprisen 2022 og om salatbarkjeden Lett.

Portrettet i denne utgaven er med kokk, vin- og ølanmelder John Cato Larsen.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge, BFSN og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS