Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2023.
Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2023.

Nytt Horeca-magasin på vei til abonnentene

Årets fjerde magasin-utgave av Horeca, og det siste før sommeren, er på vei til abonnentene.

Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2023.
Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2023.

Foruten en rekke artikler om restauranter og hoteller, finner du blant annet en stor bolk om øl, vin og sommerdrinker.

Hovedtema øl

Øl er hovedtemaet i denne utgaven.

Vi har besøkt blant annet besøkt Nøisom Bryggeri i Fredrikstad, Drum Brew i Arendal og E.C. Dahls i Trondheim.

Du finner også en rekke andre ølrelaterte saker i Horeca nummer 4 2023.

Havlagret boblevin

Hurtigruten Norge har lansert «Havets bobler», en musserende vin som er lagret 34 meter under havoverflaten i Nord-Norge i et halvt år.

Etter den vellykkede første havlagringen, planlegger Hurtigruten å senke mer vin høsten 2023. Fra november 2022 til mai 2023 har 1700 flasker blitt lagret på 34 meters dyp på Helgelandskysten utenfor Sandnessjøen, på 66 grader nord. Selvfølgelig i leia der Hurtigruten seiler.

Les mer i magasinet Horeca, nummer 4 2023

Vintema

Våre temasider om vin omhandler denne gangen blant annet Alsace.

Med et av de beste klimaene for vindyrking i verden, er det ikke rart at Alsace gjennom tidene har gjort seg bemerket med sine viner.

Det kan du lese mye mer om i Horeca nummer 4 2023

Sommerdrinker

Trenger du inspirasjon til friske sommerdrinker.

Over tre sider i Horecas fjerde utgave i 2023 finner du mange varianter, der både gin, akevitt, hylleblomstlikør og Absoluts nye Wild Berri inngår.

Storsatsing på ENØK-tiltak

Røros Hotell er i gang med den største investeringen innen energieffektivisering i hotellets historie.

Når alle de planlagte tiltakene er på plass, vil Røros Hotell, som holder til på et av de kaldeste stedene i Norge, mer enn halvere energiforbruket.

Les mer i Horeca nummer 4 2023

Andre større artikler

Du finner også en rekke andre større artikler i denne utgaven. Du kan lese om Matomsorgsprisen 2023, Østlandske Storhusholdning, Frostachips, hvem som skal delta i Årets unge kokk, og råvarene som skal tas i bruk i Årets kokk/Årets unge kokk.

Du finner også stoff fra den nordiske kokkekongressen, som nylig ble arrangert i Trøndelag, der det igjen blant annet ble norsk seier i Nordic Green Chef.

Du finner også en stor artikkel om to kvinner som har begynt å importere viner fra Moldova til Norge gjennom selskapet Magic Wine.

Du kan også lese om seterrestauranten Mosetran i Leksvik i denne utgaven.

Presidenten i Norske Kokkers Landsforening, Kyrre Dybdal, er portrettert i denne utgaven, mens Det Lille Kjøkken i Bjerkvik er typebedrift.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge og Horecakalenderen.

God lesning!

Forsiden på den fjerde utgaven av Horeca i 2023. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS